Βαθμολογία

Αναστασιάδης: «Υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά»

Στο ΑΕΛ RADIO 104.8 και την εκπομπή «Στα δίχτυα της Λάρισας» με τους Χρήστο Γκατζούλη και Θάνο Αναστασίου μίλησε ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ κ. Άγγελος Αναστασιάδης. Ο ίδιος τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στο ραδιόφωνο της ομάδας και αναφέρθηκε τόσο στα δύο ματς που έδωσε η ΑΕΛ, όσο και τη συνέχεια. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως έχει πίστη στους ποδοσφαιριστές του και ζήτησε ο κόσμος να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο μέχρι το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπως και σε όλα τα παιχνίδια. Αναλυτικά τα όσα τόνισε μέσα από το athleticlarissa.gr:

Για την προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού: «Έχουμε κάποια προβληματάκια, εκτός της απουσίας του Ναβάρο που είναι δεδομένη. Ο Ντοντό από την Παρασκευή θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα με το πρόβλημα που είχε, θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται και από εκεί και πέρα οι άλλοι όλοι είναι τα δυο τα παιδιά ο Ποτουρίδης με τον Κουτσιανικούλη με τον δεύτερο να είναι λίγο πιο μπροστά από τον Γιάννη. Αυτά είναι τα δεδομένα της ομάδος, όσον αφορά την προετοιμασία, κατά τα άλλα οι άλλοι όλοι είμαστε καλά μέχρι στιγμής. Κάποιο πρόβλημα που έβγαλε μετά το ταξίδι στην Κέρκυρα ο Ξενοδόχοβ, επανήλθε και έκανε κανονικά».

Για τον Ντοντό: «Έκανε ατομικό την Πέμπτη, το μισό περίπου πρόγραμμα και την Παρασκευή θα μπει κανονικά. Πρέπει να τον δούμε, έχει μείνει πίσω από τα άλλα τα παιδιά λόγω και του τραυματισμού του, θα δούμε κατά πόσο είναι έτοιμος μέσα από την προπόνηση».

Για το αν επηρέασε την ομάδα η αλλαγή του προγράμματος: «Εγώ δεν στέκομαι σε δικαιολογίες, αν θα μείνουμε στο τελευταίο παιχνίδι, ήμασταν πολύ κακοί όσον αφορά την αγωνιστική μας πειθαρχία, το να τρέξουμε, να πιέσουμε, κάναμε αρκετά λάθη τα οποία τα πληρώσαμε, δεχθήκαμε δύο γκολ τα οποία είναι παιδαριώδη για μένα, αλλά γίνανε και λάθη. Έρχεται ένα παιχνίδι με μια μεγάλη ομάδα που έχει παίξει και Ευρώπη και απαγορεύεται να κάνουμε τα ίδια λάθη. Προετοιμαζόμαστε και δουλεύουμε γι’ αυτό το σκοπό. Το ότι όμως, γίνανε αυτά τα λάθη υπάρχει προβληματισμός, όλα αυτά τα συζητήσαμε και όταν μια ομάδα δεν είναι καλά, όπως δεν ήμασταν εμείς στην Κέρκυρα, υπεύθυνος είναι ο προπονητής, αυτό πρέπει να το πούμε και στον κόσμο να το καταλάβει. Στις αποτυχίες εκείνος που φταίει είναι ο προπονητής 95% και 5% όλοι οι υπόλοιποι. Αντίθετα όταν κερδίζει η ομάδα, το 95% είναι στους ποδοσφαιριστές και το 5% σε όλους τους άλλους. Αυτή είναι η αλήθεια, εγώ έτσι την βλέπω, έτσι λειτουργώ».

Για τον στόχο της ΑΕΛ την Κυριακή: «Κάθε παιχνίδι εμείς το βλέπουμε το ίδιο. Ή εντός ή εκτός έδρας πρέπει να πάμε να κερδίσουμε, αυτή είναι η φιλοσοφία. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα είναι πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια, ανάλογα και εμείς θα λειτουργήσουμε. Από εκεί και πέρα δουλεύοντας και κάνοντας τον προγραμματισμό που πρέπει να κάνουμε να μας φωτίσει όλους ο θεός, να κάνουμε μια καλή παρουσία και από εκεί και πέρα αποφασίζει ο θεός τι θα γίνει. Υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά, πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα αλλά θα πρέπει να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Ελπίζω με την βοήθεια του κόσμου όλα να πάνε καλά. Δουλεύουμε όλη μέρα με σκοπό να κάνουμε αυτή τη πόλη χαρούμενη. Ζητάμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και μέχρι το 95’ να βοηθήσει τους παίκτες και στο τέλος ή να χειροκροτήσει ή να αποδοκιμάσει. Κάθε βδομάδα θα προσπαθούμε να ικανοποιούμε τον κόσμο μας».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ