Βαθμολογία

Ερωτηματικό για δύο στην ΑΕΛ

Επιστροφή στις προπονήσεις είχαμε την Τετάρτη (21/9) για τους παίκτες της ΑΕΛ μετά το χθεσινό ρεπό που είχε δοθεί από το τεχνικό τιμ των "βυσσινί" και ουσιαστικά ξεκίνησε και η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα της ΑΕΛ δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπως θα ήθελε και όλοι ευελπιστούν σε μια νέα αρχή απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδος το βράδυ της Κυριακής μετά την κακή εμφάνιση στην Κέρκυρα και την ήττα με 2-0 από τους Φαίακες. Με απλά λόγια στόχος στο λαρισινό στρατόπεδο είναι η ανάκαμψη και αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Κατα την σημερινή προπόνηση όλοι έλαβαν κανονικά μέρος εκτός από τον Ντοντό και τον Ξενοδόχοβ οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και αποτελούν τα ερωτηματικά ενόψει Ολυμπιακού.

Για τον Αφρικανό επιθετικό όλα θα ξεκαθαρίσουν κατα την αυριανή μέρα, αλλά σίγουρα όλοι ευελπιστούν να αγωνιστεί καθώς πρόκειται για ιδιαίτερο σημαντικό ποδοσφαιριστή στο επιθετικό κομμάτι. Όσον αφορά τον Ξενοδόχοβ και για εκείνον όλα θα κριθούν αύριο καθώς έχει κάποιες ενοχλήσεις στην μέση και οι οποίες τον κράτησαν μακριά από το κανονικό μέρος προπόνησης.

Τέλος όπως ανακοινώθηκε οι προπονήσεις για τους παίκτες της ΑΕΛ θα συνεχιστούν καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας μέχρι και το Σάββατο όπου θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ