Βαθμολογία

Οι παίκτες του Αμπελωνιακού μίλησαν για την μεγάλη νίκη

Ο Αμπελωνιακός πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στον Κίσσαβο Συκουρίου και έτσι αναρριχήθηκε στο βαθμολογικό πίνακα της Α1’ ΕΠΣΛ. Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του ιστορικού σωματείου που μέχρι πριν λίγα χρόνια μετείχε ακόμη και στη Γ’ Εθνική. Μετά το τέλος της νίκης μίλησαν στο athleticlarissa.gr δύο πρωταγωνιστές του Αμπελωνιακού.

Αποστόλου: «Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι στο 100%»

Ο Ευάγγελος Αποστόλου είναι 22 ετών και μας είπε χαρακτηριστικά: «Αγωνίζομαι από 14 ετών στο Α’ τοπικό Εύβοιας. Πέρασα από το Μακρυχώρι και την Μελιβοία και φέτος ήρθα στην ομάδα του Αμπελωνιακού. Στην αρχή του αγώνα κυκλοφορούσαμε πολύ καλά τη μπάλα μέχρι που ήρθε το γκολ. Στη συνέχεια δώσαμε λίγο χώρο στον αντίπαλο, όμως εκεί που κινδυνεύαμε είχαμε τον πολύ καλό τερματοφύλακα Βραζιτίκο που έβγαζε με οποιονδήποτε τρόπο τη μπάλα. Στο παιχνίδι μας βοήθησε ο έμπειρος Τσετεροκλής. Πιστεύω πως η ομάδα μας δεν έχει αποκτήσει το 100% των δυνατοτήτων της, όμως όταν γίνει αυτό στη πορεία θα μπορέσει να δώσει πολύ σπουδαίες επιτυχίες στον Αμπελωνιακό».

Κοκόμπελης: «Δίκαιο τρίποντο»

Ο Αστέριος Κοκόμπελης είναι γεννηθείς το 1991 και μας μίλησε μετά το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Κίσσαβο Συκουρίου. «Το παιχνίδι με το Συκούριο ήταν ντέρμπι. Το ματς ήταν πολύ δυνατό με πολλές μονομαχίες, εμείς ευτυχήσαμε να προηγηθούμε γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και στη συνέχεια με τον τερματοφύλακά μας να κρατήσουμε το σκορ. Πιστεύω πως η ομάδα μας δίκαια αφού πάλεψε κέρδισε το παιχνίδι».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ