Βαθμολογία

«Κυριακή κοντή γιορτή...»

Το δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, είναι δυστυχώς γεγονός. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό αντιληπτό και κατανοητό, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσει η ΑΕΛ να πορευτεί πλέον ανεπηρέαστη από το άσχημο πλέον κλίμα που επικρατεί στην πολή της Λάρισας.

Η ΑΕΛ δεν «βγήκε» στο γήπεδο για να αναμετρηθεί κόντρα στην Κέρκυρα. Δεν πήρε μπρος, δεν έδειξε επ' ουδενί τα σημάδια που ικανοποίησαν κάθε φίλαθλό της στην πρεμιέρα, κόντρα στον Ηρακλή. Κάποια σημάδια προσπάθειας φανερώθηκαν διάσπαρτα στο χορτάρι την περασμένη Κυριακή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν να αποτελέσουν την «κινητήριος δύναμη» με την οποία οι «βυσσινί» θα έφταναν στην ανατροπή ή έστω στην ισοπαλία.

Τα σενάρια της «διολίσθησης» ουκ ολίγα. Από τα πολλά κουνούπια του γηπέδου, μέχρι την ιστορία με τον Ντεγκρά. Ομολογουμένως τα όσα έλαβαν χώρα στην πρώτη αγωνιστική μεταξύ του μεγαλομετόχου και του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΛ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης στα αποδυτήρια. Βεβαίως όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, για την εμφάνιση που πραγματοποίησε το σύνολο του Άγγελου Αναστασίαδη.

Πάμε στα «φρέσκα κουλούρια» από εδώ και πέρα... Την Κυριακή έχει Ολυμπιακό! Παιχνίδι γοήτρου, εγωισμού και επίδειξης δύναμης. Οι παίκτες της ΑΕΛ έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να διορθώσουν τα «κακώς κείμενα» και τη δριμεία κριτική που ασκήθηκε στο πρόσωπό τους, μετά από το βράδυ της Κυριακής. Δεν θα τους «κακολογήσει» κάποιος αν ηττηθούν από τον πρωταθλητή Ελλάδας, όμως δεν θα τους χειροκροτήσει κιόλας αν πραγματοποιήσουν εμφάνιση ανάλογη με την Κέρκυρα. Να παίξουν με πάθος, δύναμη και πλάνο. Μπορούν και το απέδειξαν. Αυτό περιμένει ο κόσμος της Λάρισας να δει...

 

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ