Βαθμολογία

Ντόσας: «Κάθε παλαίμαχος είναι διαφορετικός...»

Στο ΑΕΛ RADIO κα την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μπάμπης Ντόσας, ο οποίος έκανε λόγο για τη χθεσινή (18/09) ήττα των «βυσσινί» από την Κέρκυρα.

Αρχικά έκανε λόγο για την ανακοίνωση της ΑΕΛ όσον αφορά τους παλαίμαχους, αλλά ξεκαθάρισε και τη θέση του καθενός:

«Σαν μέλος του Δ.Σ. και πλέον αρμόδιος από το σύλλογο παλαιμάχων μπορώ να πω πως η ανακοίνωση και η άποψη που ήθελε να βγάλει η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι μία , ο κάθε παλαίμαχος όμως είναι διαφορετικός και έχει δικαίωμα να εκφράσει την άποψή του.

Ο σύλλογος μας τοποθετήθηκε σαν Δ.Σ. όμως σαφέστατα κάποια μέλη βγαίνουν ξεχωριστά και λένε την άποψή τους ανεξάρτητα.

Ο σύλλογός μας δεν είναι για να διχάσει, αλλά για να υπάρχει ομόνοια. Για έναν σύλλογο που όλοι υπηρέτησαν και θέλουν το καλό τους. Την αγαπάμε αυτήν την ομάδα όσο κανείς άλλος και ο καθένας την αγαπάει με τον τρόπο του.

Έχει αλλάξει τελείως η δομή του ποδοσφαίρου γιατί ο καθένας έχει βήμα. Προτείνω να δίνετε πολύ λιγότερο βήμα σε κάποιους ανθρώπους ώστε να υπάρχει ηρεμία.»

Όσον αφορά το αγωνιστικό...

«Είμαστε σε μεγάλη κατηγορία, είμαστε νεοφώτιστοι, άρα οι απαιτήσεις είναι περισσότερες.Προσωπικά λάθη οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα και την κακή ψυχολογία των παικτών.

Αν αυτά τα παιδιά βγάζουν αυτή τη διάθεση να πρεσάρουν σε κάθε παιχνίδι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αυτό είναι δύκολο. Πρέπει να σωθεί η κατηγορία και μετά αρχίζουμε να χτίζουμε.

Οι δύο πόντοι του Ηρακλη είναι αυτοί που πονάνε. Στην Κέρκυρα παίζαμε με έναν διεκδικητή που έχουμε τον ίδιο στόχο και εκτός έδρας. Το πρόβλημα μας εντοπίζεται στον άξονα, έτσι πιστεύω εγώ. Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακάτεψε την τράπουλα εκατό φορές, και η αλήθεία είναι πως ξέρει 100 κιλά μπάλα.»