Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας!

Μετά το «σφαγιαστικό» ξεκίνημα στη Φιλιππούπολη την πρώτη αγωνιστική, ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε με σκορ 2-3 στη Φιλιππιάδα την τοπική ομάδα και έτσι βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Απόλλων Λάρισας φαινόταν να είναι μία... κλάση πάνω από τον Εθνικό. Στο 10΄ πλασέ του Πέντα απέκρουσε ο Μπαντής, και στο 13΄ ο Ιβανίδης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή (0-1).

Στο 18΄ ο Σαχινίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κυριάκου έκανε το 0-2. Στο 39΄ ο Μιχάλης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κουμπή έκανε το 1-2.

Στο 41’ σουτ του Ιβανίδη απέκρουσε με δυσκολία ο Μπαντής, και στο 44΄ ο Καμπλιώνης μετά από πάσα του Παπαδοπούλου έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή (1-3).

Στην επανάληψη, ο Εθνικός φάνηκε απειλητικός με τον Μανιωτη στο 49΄ και κατάφερε να μειώσει στο 78΄ με κεφαλιά του Μπότσαρη μετά από σέντρα του Κουμπή (2-3) αλλά η υπεροχή του Απόλλων ήταν ξεκάθαρη και θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα γκολ.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιάννος): Μπαντής, Χρηστογιάννης, Κουμπής (89’ Τσουλιάης), Δημουλάς, Μαλλάτος, Άτσκα, Λάππας, Μανιώτης, Τόλα (46’ Ντανάι), Καταγής (75’ Μπότσαρης), Μιχάλης

Απόλλων Λάρισας (Θεοδοσιάδης): Φυρινίδης, Γεωργίου (76’ Συράκος), Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ανδρέου, Ιβανίδης, Σουλίδης (80’ Καμπέρης), Πέντα (68’ Διβανές), Κυριάκος, Καμπλιώνης, Σαχινίδης

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου). Βοηθοί: Διαμάντης-Αντωνίου (Ηπείρου).