Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Πουρνάρι

Στο τελευταίο παιχνίδι για την Α1’ ΕΠΣΛ και την 2η αγωνιστική που διεξήχθη την Κυριακή (18/9), Πουρνάρι και Βούναινα έμειναν στο 1-1. Το ματς είχε επεισοδιακό χαρακτήρα αφού έπρεπε να φτάσει στο 102’ για να τελειώσει!!! Η ομάδα των Βουναίνων ήταν εκείνη που κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες, όμως απέναντί της είχε έναν πολύ καλό κίπερ.

Στο 20’ ο Γκομοσίδης έκανε ένα πολύ καλό σουτ αλλά έχουμε μια εξαιρετική απόκρουση. Τρία κόρνερ στη σειρά εκτέλεσε ο Τσάντζος, τις κεφαλιές πήρε ο Φαρμάκας τις έβγαλε ξανά ο τερματοφύλακας.

Στο δεύτερο μέρος τα Βούναινα συνέχισαν να πιέζουν, στο 75’ διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν δόθηκε όταν ο Πρισακάρου πέρασε όποιος βρήκε και ανατράπηκε. Στο 95’ τα Βούναινα έκαναν το 0-1 όταν έγινε πολύ ωραία αντεπίθεση από τον Σπανό, ο οποίος με πλασέ σημείωσε το γκολ. Και στο 102’ ύστερα από δύο κόρνερ το Πουρνάρι με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζεϊμπέκης, Κοτρώτσιος (46’ Πατσιούρας), Τσαπράζης Σ., Φαρμάκας, Μερτζανίδης, Γκομοσίδης, Πρισακάρου (87’ Χατζηλιάδης Κ.), Τσανάς, Χριστοδούλου, Σπανός, Τζάτζος (70’ Κουτής).

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ