Βαθμολογία

Απογοητευτική η ΑΕΛ στην Κέρκυρα

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ομάδα της ΑΕΛ σήμερα (18/9) από την Κέρκυρα ύστερα από μια πάρα πολύ κακή και απογοητευτική εμφάνιση.

Οι «βυσσινί» δεν εμφανίστηκαν ΠΟΤΕ στην Κέρκυρα, ενώ η ομάδα του Ιονίου σκοράροντας 2 τέρματα από το πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά είχε καθαρίσει την υπόθεση νίκη.

Στην επανάληψη και παρα τις αλλαγές του Άγγελου Αναστασιάδη η εικόνα της ΑΕΛ δεν άλλαξε, ενώ η Κέρκυρα έκανε απλώς καλή διαχείριση του αγώνα, εκμεταλλευόμενη το 2-0 του πρώτου μέρους.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτη φορά στο 10’ όταν από λάθη των παικτών της ΑΕΛ ο Ζορμπάς βρήκε τον Τουράμ που άργησε να σουτάρει και όταν το επιχείρησε ο Καβουσάκης μπλόκαρε εύκολα, ενώ στο 22’ ο Τουράμ με πλασέ απέτυχε να κάνει το 1-0.

Κάτι που το έκανε ο Ντουαλά στο 24’ όταν σε επίθεση των Κερκυραίων ο Τουράμ με πάσα έβγαλε τον παίκτη των Φαιάκων στο ύψος του πέναλτι ο τελευταίος σούταρε, ο Φάρκας έδιωξε, όμως και πάλι ο Ντουαλά σούταρε για ανοίξει το σκορ.

Η ΑΕΛ παρά το 1-0 προσπάθησε για το 1-1 και απείλησε δις με τον Ναζλίδη πρώτα στο 30’ όταν το σουτ του από πλάγια απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης, ενώ δύο λεπτά αργότερα πάλι με σουτ προσπάθησε για το 1-1 όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Οι Φαίακες έφτασαν στο 2-0 στο 39’ με σκόρερ τον Επστάιν που πλάσαρε ιδανικά τον Καβουσάκη από σέντρα του Ζορμπά με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με την ΑΕΛ πίσω στο σκορ με 2-0.

Στην επανάληψη παρά τις αλλαγές του Άγγελου Άναστασιάδη η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να κάνει καμία σοβαρή απειλή για την εστία της Κέρκυρας η οποία έκανε άψογη διαχείριση του αγώνα με το 2-0 του πρώτου μέρους.

Πραγματικά ένα δεύτερο μέρος που δεν είχε ούτε μια αξιοσημείωτη ευκαιρία είτε από την πλευρά της Κέρκυρας, είτε από την πλευρά των Θεσσαλών.

Από τα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης τα πολλά κουνούπια που έκαναν την δική τους βόλτα στο ΕΑΚ Κέρκυρας με τους φιλάθλους, τους ποδοσφαιριστές και τους πάντες να προσπαθούν να απαλλαγούν από αυτά.

Ούτε τώρα λοιπόν η ΑΕΛ μπόρεσε να πάρει νίκη με αντίπαλο την Κέρκυρα και ενώ για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ντουαλά, Βενέτης, Ζορμπάς (62’ Νίκιτς), Γκόμες, Γεωργίου (90’ +1 Ιωάννου), Σιόντης, Επστάιν (78’ Ζαραδούκας), Ντιόγκο, Τουράμ.

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας (46’ Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς (70’ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Αντόνι, Ντέλετιτς (59’ Λαμπρόπουλος), Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ