Βαθμολογία

Καλογιάννης: «Θα άλλαζα οκτώ ποδοσφαιριστές...!»

Στο ΑΕΛ RADIO «φιλοξενήθηκε» κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου μεταξύ της Κέρκυρας και της ΑΕΛ, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας των «βυσσινί» Γιάννης Καλογιάννης. Δείτε αναλυτικά το σχόλιό του για την ομολογουμένως «άσχημη» εικόνα των «βυσσινί» στο πρώτο μέρος.

«Είναι από τις δυσκολότερες στιγμές. ΑΕΛ υπήρξε μόνο από την έναρξη του παιχνιδιού μέχρι το γκολ της Κέρκυρας. Απο εκεί και πέρα έχουν διαλυθεί τα πάντα. Δεν υπάρχει άμυνα και δεν υπάρχουν οι παίκτες να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους. Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε ένα ντροπιαστικό βράδυ αν δεν γίνουν αλλαγές και δεν διορθωθεί η κατάσταση.

Φοβάμαι μια ήττα που δε θα μπορεί να δικαιολογηθεί και κάποιοι περίμενουν να χτυπήσουν στην γωνία. Σήμερα προσπαθήσαμε να επουλώσουμε ένα τραύμα, αλλά δεν τα καταφέρνουμε...

Ο κ. Κούγιας όπως είναι λογικό όταν βλέπεις την ομάδα σου να χάνει με 2-0, δε μπορεί να αρθρώσει λέξη

Η Κέρκυρα είναι μια ομάδα που απλά στην άμυνα της έχει κάποια συνέπεια και από εκεί και πέρα έχει κάποιους ποδοσφαιριστές πολύ καλούς που δημιουργούν ρήγματα. Η ΑΕΛ δεν διαθέτει την οξυδέρξεια που είχαμε δει. Η απουσία του Ναβάρο είναι πολύ σημαντική. Πέρα από τα λάθη που έγιναν στην άμυνα, η ΑΕΛ δε διαθέτει επιθετική αιχμή ώστε να δημιουργήσει κάτι επιθετικά.

Ο Κοντόρ είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που δεν αντιμετώπισε προβλήματα, αλλά δεν έχει δώσει κάτι στην επίθεση. Εγώ αν ήμουν στη θέση του Αναστασιάδη θα άλλαζα τουλάχιστον οκτώ. Οι αντιδράσεις του Άγγελου Αναστασιάδη έχουν αποδέκτη τον Αβραάμ. Ο Καβουσάκης κατά την άποψή μου δεν ευθύνεται για κάποιο από τα τέρματα που δεχθήκαμε.»