Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για την Φιλιππιάδα

Από το βράδυ του Σαββάτου (17/09) βρίσκεται στην Φιλιππιάδα, η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας για τον αγώνα της Κυριακής (18/09) με τον τοπικό Εθνικό, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο τεχνικός κ. Σάκης Θεοδοσιάδης θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Σάββα, Ιορδανίδη και Αγριόδημου, ενώ στην Λάρισα έμειναν ακόμη οι Λιλολάρι, Κουρδής και Γκουντρουμπής.

Στο αντίποδα κανονικά θα αγωνισθούν οι Τάσος Κυριάκος και Βαγγέλης Ανδρέου, αφού εξέτισαν στην άτυχη πρεμιέρα, ποινές από κάρτες που χρωστούσαν από την περσινή σεζόν.

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας, έχει καταλύσει στο ξενοδοχείο "Ιλιάνα" μέσα στην Φιλιππιάδα και επικεφαλής αυτής είναι ο γενικός αρχηγός του συλλόγου μας, κ. Γιώργος Λότσιος.

Η "κυανόλευκη" αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιοριστές: Φιρινίδη (Τ), Σταυράκη (Τ), Ανδρέου, Χολέβας, Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Μυρσινιάς, Κυριάκος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Penta, Σαχινίδη, Συράκο, Καμπέρη, Διβανέ, Γεωργίου, Καμπλιώνη, Κολοβό και Χαραλαμπίδη.

- Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.30 και ορίσθηκε να τον διευθύνει ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από τον σύνδεσμο Ηπείρου.