Βαθμολογία

Ο Βραζιτίκος έδωσε τη νίκη στον Αμπελωνιακό!

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Αμπελωνιακός το Σάββατο (17/9) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1’ ΕΠΣΛ, κερδίζοντας με 1-0 τον Κίσσαβο Συκουρίου που διαμαρτύρεται για μία φάση που ζήτησε πέναλτι.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Ο Αμπελωνιακός του Αχιλλέα Μαστοροδήμου ήταν αυτός που κυρίως στο πρώτο ημίχρονο κυκλοφορούσε πολύ καλά τη μπάλα και δημιουργούσε ευκαιρίες. Το γκολ δεν άργησε να έρθει και ήταν στο 20’. Πήρε πολύ ωραία τη μπάλα ο Χατζούλης, πέρασε την άμυνα και με σουτ έκανε το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Εκείνος όμως ο παίκτης που ήταν ο καλύτερος στο παιχνίδι ήταν ο τερματοφύλακας του Αμπελωνιακού Μπάμπης Βραζιτίκος που καταγράφηκαν τουλάχιστον τέσσερις φάσεις από το Συκούριο και όμως αντέδρασε εκπληκτικά!

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 11’ στο σουτ του Κάτσα, ήρθε η απάντηση από τον Βραζιτίκο. Στο 40’ ο Μαυρομάτης έκανε από κοντά το σουτ, ο κίπερ του Αμπελώνα έδιωξε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη μπήκε πιο δυνατά το Συκούριο με σκοπό να φέρει το ματς στα ίσα, έτσι στο 48’ έχουμε ωραία εκτέλεσε φάουλ από τον Πλιάγκα, με τις γροθιές έδιωξε ο Βραζιτίκος. Στο 55’ δεν κατάφερε ο Μαυρομάτης όταν έκανε τη σέντρα – σουτ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε έξω.

Μια καλή στιγμή καταγράφηκε στο 65’ ο Αμπελώνας όταν πήρε ξανά πάλι τα ηνία, ο Αλεξόπουλος έκανε ωραία κούρσα από δεξιά, έδωσε στον Τσετιροκλή έκανε το σουτ απέκρουσε ο Γκικούδης.

Στο 85’ ο Τσετιροκλής έκανε ένα καλό σουτ απέκρουσε ο Γκικούδης σε κόρνερ, στο 87’ το σουτ ο Μαυρομάτης πήγε άουτ και η τελευταία καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 90’ όταν ο Αλμυρούλης πήρε την κεφαλιά, ο Βραζιτίκος έδιωξε σε κόρνερ.  

Αμπελωνιακός (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βραζιτίκος, Λιάκος (87’ Καριπίδης), Φετάου, Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Φάκας, Κοκόμπελης (80’ Νταφούλης), Χατζούλης, Δίχρης, Τσετιροκλής, Αποστόλου (70’ Πούλιος).

Κίσσαβος Συκουρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Ορλάντο (60’ Πικούλης), Γκανάτσιος (70’ Εμμανουήλ), Αλμυρούλης, Καπετάνις, Μαυρομάτης, Καλούσης, Πλιάγκας, Κάτσας, Κότσιας (22’ λ.τ. Κουκουτσέλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Νίκζας, Μακρής.

*Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ από το ματς!