Βαθμολογία

Χωρίς Ντοντό, αλλά με Ποτουρίδη η ΑΕΛ στην Κέρκυρα

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (17/9) η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα στην Κέρκυρα με αντίπαλο τον ΑΟΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League (18/9 18:15, Novasports 3).

Η ομάδα της ΑΕΛ θα ταξιδέψει για το νησί των Φαιάκων με 20 παίκτες στην αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται ο Ντοντό καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε το οποίο βέβαια δεν είναι σοβαρό, αλλά αποφασίστηκε να μην ταξιδέψει με την ομάδα για την Κέρκυρα.

Πιο συγκεκριμένα ο επιθετικός της ΑΕΛ έχει ένα μικρό αιμάτωμα το οποίο θέλει 2 μέρες ξεκούρασης και σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Μπασδέκη ο παίκτης θα είναι έτοιμος να μπει στις προπονήσεις από την Τρίτη ή την Τετάρτη και να υπολογίζεται για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Εκτός αποστολής είναι ως γνωστόν και ο Ναβάρο, όπως επίσης και ο Ματθαίος Μαρουκάκης για λόγους τακτικής, ενώ οι νεαροί Κουτογλίδης, Καρατάσιος, Μασούρας και Χοτζάλι ταξίδεψαν με την ομάδα της κ-20.

Αντίθετα για πρώτη φορά σε αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Ποτουρίδης, ενώ κανονικά είναι στην αποστολή ο Κουτσιανικούλης στην οποία επανέρχεται και ο Νίκο Βαρέλα.

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΛ αποτελούν οι: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Φάρκας, Μονιάκης, Οουσού, Ουρτάδο, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Αβραάμ, Λαμπρόπουλος, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης, Βαρέλα, Καπός, Σουλιώτης.