Βαθμολογία

Ισοπαλία για την Κ17 της ΑΕΛ (Pics)

Διεξήχθη το Σάββατο (17/9) ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα K17 Super League (0-0) στο στάδιο Αλκαζάρ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Οι δύο Ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι ώστε να μπορέσουν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Κυριαρχούσε η δύναμη και ο έλεγχος της μπάλας στο κέντρο και από τις δύο ομάδες.

Στο 15ο λεπτό μετά από ανατροπή του τερματοφύλακα Παπαδόπουλο στον Μορφάκη έξω από την περιοχή, είχε ως αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.

Στο 17ο Λεπτό ο Μορφάκης βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει τον Καρακώστα που απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 38ο λεπτό μετά από ωραία πάσα του Λουφάκη στον Ζανάκη εκείνος σούταρε με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Υπήρχε ένταση και πάθος που και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχαν φάσεις με τον Ηρακλή όμως να πιέζει περισσότερο χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα και έτσι παρέμεινε το 0-0 μέχρι το τέλος.

ΑΕΛ Κ17 (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Πλατανάς (80’ Χριστιανός, Βόγλης (75’ Καλαπανίδας), Φουρκιώτης, Κυρίτσης, Τόπης (58’ Κακαράντζας), Γκαλγκανόπουλος, Μπαρμπατσιάς, Μορφάκης, Πινακάς (71’ Λιόντος), Καμπέρης (58’ Πατσιούρας).

Ηρακλής Κ17: Παπαδόπουλος, Αρνομάλλης, Δρυζής, Μανωλλόπουλος, Ζευγόπουλος, Τούλης, Κανταρντζής, Λουφάκης, Τουργαίδης, Ζανάκης, Αβραμίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νίτσας Χ.