Βαθμολογία

Συνεχίζεται η ενίσχυση με νέα μεταγραφή

Μία ακόμα σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ με την απόκτηση της Μαρίας Σίσκου. Η 22χρονη αθλήτρια με καταγωγή από τα Τρίκαλα που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στα Μετέωρα, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στους βυσσινί. Η Σίσκου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Ελπίδες Καρδίτσας στην Α’ Εθνική και στις Αμαζόνες Καλυβίων σε Β’ και Γ’ Εθνική. Πρόκειται για μία παίκτρια «πασπαρτού», η οποία αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις θέσεις της κεντροάμυνας και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα, κυρίως στην κάλυψη των θέσεων του στόπερ αλλά και του αριστερού μπακ όπου η ομάδα χρειαζότανε ενίσχυση.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα για την συνεργασία τους στην μεταγραφή της αθλήτριας. Στα μεταγραφικά πλέον η ομάδα έχει ρίξει όλο το βάρος στην οριστικοποίηση δύο ακόμα μεταγραφών. Ενός κεντρικού Χαφ και ενός ακόμα στόπερ για να έχει ο προπονητής της ΑΕΛ Νίκος Γκαλίτσιος ολοκληρωμένο το ρόστερ, χωρίς όμως να αποκλείεται να αποκτηθεί ακόμα μία παίκτρια εάν την τελευταία στιγμή βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην κεντροεπίθεση.

Παράλληλα στα αγωνιστικά η ομάδα θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς, αυτήν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Αλκαζάρ στις 13:00, με αντίπαλο την ομάδα των Τρικάλων, όπου και θα δοκιμαστούν και κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι. Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι στην είσοδο του γηπέδου θα διατίθενται κάρτες ενίσχυσης της Γυναικείας ομάδας. Υπενθυμίζουμε ότι κανονικά συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Γυναικών της ΑΕΛ για ηλικίες από 6 έως 15. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στα 6906205053 & 6973826490.