Βαθμολογία

Παρέμβαση Κολομητρούση στο ΑΕΛ Radio

Παρέμβαση στο ΑΕΛ Radio και στην εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη έκανε ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Κώστας Κολομητρούσης με αφορμή τόσο τις δηλώσεις του Κούγια προς το πρόσωπο του, όσο και για τις δικές του στο Metropolis.

Όπως δήλωσε ο παλαίμαχος παίκτης και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με την ΑΕΛ το 1988 δεν μπορεί ο Αλέξης Κούγιας να ρίχνει λάσπη προς το πρόσωπό του και όπως δήλωσε έχει κανονικά δίπλωμα UEFA PRO, εν αντιθέσει με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ που υποστηρίζει το αντίθετο.

Ο κ. Κολομητρούσης σε ερώτηση του Ντίνου Εξαρχάκη αν είχε και εκείνος επεισόδιο με τον Κούγια τόνισε ότι "κανείς δεν θα μπορούσε να χειροδικήσει εις βάρος μου", ενώ σε ερώτηση αφού τον θεωρεί ντροπή για την ΑΕΛ πως συνεργάστηκε μαζί του δήλωσε ότι "είχαμε μια συνεργασία η οποία και τελείωσε και φυσικά δεν έχω την παραμικρή πικρία".

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Κολομητρούση: «Δεν μπορεί να πετάει έτσι λάσπη ο κύριος Κούγιας προς το πρόσωπο μου, είχαμε συνεργαστεί πέρσι τελείωσε η συνεργασία μας δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά και φυσικά αν θέλει να πάμε και δικαστικώς δεν υπάρχει κανένα θέμα. Τουλάχιστον από ότι είδα ζήτησε συγγνώμη, άρα θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να κατάλαβε το λάθος του.

Όσον αφορά για μένα φυσικά κανείς δεν θα μπορούσε να χειροδικήσει εις βάρος μου και να ξέρετε μπορεί να βγουν και άλλοι παλαίμαχοι να μιλήσουν για το θέμα αυτό, αλλά το σίγουρο είναι ότι όλοι την ΑΕΛ αγαπάμε. Τώρα όσον αφορά για την περσινή μας συνεργασία, αυτή φέτος τελείωσε πλέον η ομάδα έχει τον κ. Αναστασιάδη προπονητή εκεί, αλλά για το αν έχω δίπλωμα ή όχι μπορείτε να ρωτήσετε και τον κ. Κυπαρίσση.

Το επεισόδιο στα Γιάννενα έγινε και μπορείτε να το ψάξετε και για να μην μακρυγορούμε και παίζουμε με τις λέξεις γιατί μας ενδιαφέρει για την ΑΕΛ και τον Ντεγκρά με την ενέργεια αυτή να χαστουκίσει τον παίκτη επείδή έκανε ένα λάθος είναι πέρα για πέρα απαράδεκτη. Δεν ήμουν βέβαια στην φισούνα, αλλά όσα διάβασα στα σαιτ επεισόδιο έγινε, αλλά ο Ντεγκρά δεν πιστεύω ότι ειρωνεύτηκε αυτά τα θεωρώ αηδίες».

Μετά τον Κώστα Κολομητρούση παρέμβαση έκανε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Λάρισας Απόστολος Νεμπεγλέρας που αναφέρθηκε στο θέμα του Κώστα Κολομητρούση και στο ότι είναι από τα παλαιότερα διπλωματούχα μέλη.

Ο πρόεδρος των προπονητών του νομού Λάρισας ανέφερε επίσης ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει κατάσταση όλων των μελών προπονητών όπως γνωρίζει και τις κατηγορίες διπλωμάτων των προπονητών που ανήκουν στο team της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Νεμπεγλέρα:

«Αναγκάστηκα να κάνω παρέμβαση γιατί ακούω από το πρωί τις εκπομπές, θέλω να ενημερώσω όλο το κόσμο και την ΠΑΕ ΑΕΛ ότι η τελευταία έχει κατάσταση όλων των μελών μας που είναι επίσημοι προπονητές, ξέρει τις κατηγορίες διπλωμάτων, όπως ξέρει και τις κατηγορίες διπλωμάτων των προπονητών που είναι στο team της ΑΕΛ. Αυτά προς ενημέρωση όλων. Ο κύριος Κολομητρούσης έχει δίπλωμα και είναι από τα παλαιότερα διπλωματούχα μέλη στο νομό Λάρισας».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ