Βαθμολογία

Κούγιας: «Ντρέπομαι για τον κύριο Κολομητρούση»

Σε προσωπική δήλωση προχώρησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας με αφορμή τις δηλώσεις του παλαίμαχου παίκτη της ΑΕΛ Κώστα Κολομητρούση.

Ο ισχυρός άνδρας των "βυσσινί" τονίζει ότι αισθάνεται ντροπή για τις δηλώσεις αυτές, ενώ έκανε αναφορά και στην συνεργασία του με τον παίκτη όταν αυτός ήταν προπονητής της κ-20.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

«Διάβασα στην εφημερίδα "Ελευθερία" και στην εφημερίδα Live Sport" τις δηλώσεις του Κώστα Κολομητρούση και ντρέπομαι ιδιαίτερα για αυτόν τον άνθρωπο και για τον χαρακτήρα του. Τον Κώστα Κολομητρούση τον προσέλαβα στην ΠΑΕ ΑΕΛ κατόπιν εισηγήσεως του τεχνικού διεθυντή Θωμά Κυπαρίσση ο οποίος μου είπε ότι αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και τον έκανα προπονητή της κ-20 παρότι δεν είχε το δίπλωμα UEFA PRO που απαιτείται για τις ομάδες υποδομών. Δυστυχώς η εικόνα της ομάδας κ-20 με προπονητή τον κ. Κολομητρούση ήταν τραγική για αυτό και αντικαταστάθηκε φέτος από τον καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα σε θέματα υποδομών Σάκη Αναστασιάδη κάτοχο UEFA PRO και τα αποτελέσματα και η διαφορά των δυο προπονητών είναι εμφανή.

Αντιλαμβάνομαι ότι για τον λόγο αυτό είναι πικραμένος ο κ. Κολομητρούσης, αλλά εγώ λειτούργησα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. Ντρέπομαι για τον Κώστα Κολομητρούση γιατί δεν σεβάστηκε το ότι ενώ υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το επεισόδιο με τον Ντεγκρά για να με συκοφαντήσει επαληθεύοντας δυστυχώς ότι πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές στην πορεία της ζωής τους γίνονται "μικροί" άνθρωποι. Κορυφαία συκοφαντία του είναι ότι εγώ έχω δήθεν χτυπήσει τον γυμναστή του ΠΑΣ Γιάννινα γεγονός που ουδέποτε συνέβη.

Θα σκεφτώ σαν έντιμος άνθρωπος το πως θα υπερασπίσω την τιμή και την υπόληψη μου και αν δεν ζητήσει συγγνώμη δημοσίως για την παράνομη πράξη του θα λογοδοτήσει εκεί που πρέπει».