Βαθμολογία

Απίστευτο μπάχαλο για τον Σιδηρόπουλο

Στο πρώτο πλάνο του ενδιαφέροντος έχει έρθει από το... πουθενά η διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ματς της Λιβαδειάς ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό, εξαιτίας της απόφασης του παρατηρητή Μανώλη Γιανναδάκη να παραπέμψει τον διεθνή ρέφερι, χωρίς μάλιστα ο τελευταίος να έχει προκαλέσει το παραμικρό αρνητικό σχόλιο με τα σφυρίγματά του.

Παρ' όλα αυτά τα... απίστευτα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν σταματούν εδώ...

Όπως αποκάλυψαν στο ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» οι Βασίλης Παπαθεοδώρου και Άρης Ασβεστάς, ο ίδιος άνθρωπος που παρέπεμψε με τη βαθμολογία του τον Τάσο Σιδηρόπουλο, Μανώλης Γιανναδάκης, έδινε συγχαρητήρια στον καλύτερο -κατά τεκμήριο- Έλληνα ρέφερι μετά τη λήξη της εν λόγω αναμέτρησης για την απόδοσή του, καθώς δεν προκάλεσε το παραμικρό παράπονο ούτε στον Λεβαδειακό, ούτε στον Παναθηναϊκό.

Παρ' όλα αυτά, φαίνεται ή ότι άλλαξε η άποψη του Μανώλη Γιανναδάκη ή εξαιτίας άλλων αιτιών, διαφοροποίησε την αρχική του στάση και εικόνα, βαθμολογώντας τον Τάσο Σιδηρόπουλο με τέτοιο βαθμό που τον παραπέμπει και πολύ πιθανόν να τον αφήσει στο «ψυγείο» για τις επόμενες αγωνιστικές.

πηγή: sport-fm.gr