Βαθμολογία

Κούγιας: «Περισσότερο ενόχλησε η απάθεια του Ντεγκρά»

Δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 της Θεσσαλονίκης έκανε ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή το χθεσινό περιστατικό με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Ματίας Ντεγκρά.

Όπως ανέφερε ο μεγαλομέτοχος των "βυσσινί" περισσότερο ενόχλησε η απάθεια του Αργεντίνου τερματοφύλακα, ενώ όπως ανέφερε ίσως να μην ήταν και ανθρώπινο το λάθος του πρώην πια τερματοφύλακα της ΑΕΛ. Επίσης χαρακτήρισε υπερβολές τα περί χαστουκιών.

Αναλυτικά η συνέντευξη του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ:

-το συμβάν:

«Πέραν του συνήθους δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο. Μεγαλοποιήθηκε το συμβάν. Τα περί χαστουκιών είναι υπερβολές. Υπήρξε εκνευρισμός και περισσότερο με ενόχλησε η απάθειά του. Ένας ποδοσφαιριστής έχει μικρό διάστημα επαγγελματικής ενασχόλησης. Προετοιμάζεται επαγγελματικά και αμείβεται καλά για να κάνει το σωστό. Διδάσκεται καθημερινά από τους προπονητές του για το τι πρέπει να κάνει σε κάθε περίπτωση. Ο προπονητής τον γυμνάζει και γι’ αυτές τις επιστροφές της μπάλας. Όταν είσαι επαγγελματίας και αμείβεσαι, αμείβεσαι για να εκτελείς τις εντολές του προπονητή. Όταν δεν το κάνεις και, όπως φαίνεται από το βίντεο, γίνεται σε μεγάλη διάρκεια είναι λογικό να γίνονται και άλλες σκέψεις».

- το αν θεωρεί πως ήταν «στημένος» ο Ντεγκρά:

«Μπορείς να κάνεις σκέψεις πως είναι στημένος, αλλά δεν έχεις στοιχεία. Δεν εννοώ από τον Ηρακλή, αλλά για άλλους λόγους. Είναι ένα ενδεχόμενο κι αυτό. Από εκεί και πέρα, όμως, μπαίνουμε σε μια παραφιλολογία που δεν μπορείς να έχεις τη βεβαιότητα ότι είναι σωστή».

- τους λόγους της αποχώρησής του παίκτη:

«Είναι και η συμπεριφορά του μετά. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Αφορά εμάς και τους προπονητές. Πήραμε την απόφαση να μην βρεθεί ξανά στα αποδυτήρια».

- το αν ζήτησε συγγνώμη ο Ντεγκρά:

«Γι’ αυτό σας λέω. Ήταν η απάθειά του που με έκανε να εκνευριστώ. Έκανε λες και δεν συνέβη τίποτα».