Βαθμολογία

Ντόσας: «Ελπιδοφόρα τα μηνύματα...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μπάμπης Ντόσας, ο οποίος έκανε λόγο για την πρεμιέρα της ΑΕΛ και όχι μόνο.

Για τη σημερινή ημέρα, ανέφερε:

«Τον Γίωργο Μητσιμπόνα τον σκεφτόμαστε πάντα. Ας είναι καλά εκεί που είναι. Για εμάς θα μείνει αξέχαστος.» ήταν το πρώτο του σχόλιο...

Για τα όσα έγιναν μεταξύ Κούγια και Ντεγκρά, σχολίασε:

«Θέλω να μείνω μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Θεωρώ πως ο κ. Κούγιας θα έχει άλλη άποψη για τη συμπεριφορά του. Ο προπονητής και ο Κούγιας είναι υπεράνω τέτοιων ενεργειών. Νομίζω πως τώρα κατάλαβε πως δεν  θα πρέπει να ενεργούμε εν θερμώ. Έχουμε καλύτερη κρίση όταν υπάρχει ηρεμία.»

Για την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΛ, είπε:

«Μόνο ευχάριστα πράγματα έχουμε αγωνιστικά. Μας λύπησε η ισοπαλία, αλλά μόλις αρχίσαμε. Θα κρατήσω μόνο την εμφάνιση της ομάδας που εμένα με εξέπληξε. Μια ομάδα με αλληλοκαλύψεις που στηρίχθηκε στο πρέσινγκ.

Η ομάδα του Ηρακλή ήταν διαβασμένη μόνο πάνω στον Ναζλίδη τον οποίο περιόρισαν. Εμένα ο Ναζλίδης μου άρεσε γιατί έβγαλε μια νεανικότητα στο να θέλει να πάει στη μπάλα. Δεν ήταν αδιάφορος. Έδειξε κάποια στοιχέια της τεχνικής του.

Όλα τα παιδία είχαν τρομερή διάθεση στο να φανεί ότι εδώ είναι η έδρα μας. Είχαμε πολύ καλό πάσινγκ γκέιμ για μια νέα ομάδα, αλλά και το νεαρό της ηλικίας αυτής της ομάδας. Όλα τα υπόλοιπα δεν τα ακούω. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν πολύ ποιοτικό. Δεν μπορώ να ακούω ότι ο Ηρακλής δεν είναι καλή ομάδα. Και εκείνοι προσπάθησαν.

Σαν αποτέλεσμα και και με τον τρόπο που ήρθε ήταν οδυνηρό. Το ποδόσφαιρο είναι όμορφο γιατί είναι παιχνίδι λαθών. Όμως το δεύτερο γκολ δεν ήταν λάθος. Σε ειδοποιεί η πρώτη σου τρίπλα ότι δεν είσαι ιδανικός στα πόδια, γιατί κάνεις και το δεύτερο λάθος;

Τα όσα έγιναν μετά δεν με ενδιαφέρουν, είναι θέματα της διοίκησης. Το αποτέλεσμα όμως είναι πολύ καλό σαν εμφάνιση. Αν η ομάδα έχει αυτή την απόδοση και αυτήν την ταχύτητα στη διάκρεια του πρωταθλήματος, θα είναι στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος. Αν υπάρξει αυτή η απόδοση, τα μηνύματα είναι ελπιδοφόρα.

Θέλει κάποιες βελτιώσεις στην άμυνα η ομάδα. Την πρώτη κεφαλιά την κερδίσαμε στο 65', παρά το βαρύ κορμί του Περόνε. Έχουμε κάποια αδυναμία εκεί. Ο Μονιάκης δεν κάλυψε τη θέση του, αλλά το παιχνίδι βελτιώθηκε με την αλλαγή. Ο Όμηρος έχει μια πολύ καλή πάσα και πολύ καλά μακρινά πλάγια άουτ. Πολύ καλό επιθετικό ατού. Θα έχουν προβλήματα οι αντίπαλες ομάδες με τα αράουτ του Όμηρου. Ο Ρέντζας θέλει βοήθεια αμυντικά, ανασταλτικά είναι καλός. Ο Αβραάμ μας άφησε άναυδους! Μακάρι να βγάζει την όρεξη που είχε χθες.

Σε γενικές γραμμές σε όλους άρεσε η απόδοση της ομάδας.»