Βαθμολογία

Επεισόδιο με Ντεγκρά, τέλειωσε από την ΑΕΛ

Το παιδαριώδες λάθος του Ματίας Ντεγκρά που έφερε και την ισοπαλία της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Ηρακλή έφερε και επεισόδιο του 33χρονου πορτιέρε με τον Αλέξη Κούγια στην φυσούνα.

Ο Ντεγκρά που ΣΙΓΟΥΡΑ φέρει την απόλυτη ευθύνη της σημερινής ισοπαλίας είχε επεισόδιο με τον μεγαλομέτοχο των "βυσσινί" ο οποίος χειροδίκησε προς τον Αργεντίνο τερματοφύλακα ο οποίος αντέδρασε και έσπρωξε τον κ. Κούγια που εξαγριωμένος του φώναζε "τελείωσες από την ΑΕΛ".

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια: «Το συμβόλαιο του Ματίας Ντεγκρά έχει ήδη λυθεί. Δεν είναι πλέον παίκτης της ομάδας. Αν μπορούσα θα του έλυνα το συμβόλαιο εκείνη την ώρα στα αποδυτήρια. Ο παίκτης είχε μια ακραία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που έκανε κακό στην ομάδα. Έχουμε ένα πολύ νεανικό και ταλαντούχο σύνολο στην ΑΕΛ και ο Ντεγκρά έκανε κακό σε όλο αυτό. Ο κ. Αναστασιάδης επέμενε να αποκτήσουμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα, αλλά μετά το σημερινό δεν μπορεί να συνεχίσει». «Να ξέρετε δεν συνέβη απολύτως τίποτα στην φυσούνα και αυτός ο παίκτης τελείωσε από την ΑΕΛ».

Πηγή: sport-fm.gr