Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Καταλαβαίνετε πως νιώθω...»

Η κακή ψυχολογική διάθεση ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής για τον τεχνικό του Ηρακλή, Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα που είχε η ομάδα του, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο AEL FC ARENA.

«Ότι είδατε εσείς, είδα και εγώ. Ο Λάμπρου δε μπορεί να βγάλει 90 λεπτά. Δεν θα τον ξεκινούσα από την αρχή αν μπορούσα. Ας αναλογιστούν επιτέλους οι πιτσιρικάδες να κόψουν την γκρίνια και να παίξουν ποδόσφαιρο. Εγώ προσπαθώ να αντέξω. Να δουλεύω καθημερινά. Δε μου αρέσει η εικόνα της ομάδας. Κάναμε κάποια καλά φιλικά αλλά αυτό δε λέει κάτι. Με το να έχουν χαθεί παίκτες και να μου στέλνουν μηνύματα για καλη επιτυχία σήμερα, καταλαβαίνετε πως νιώθω.Δεν θα επιστρέψει ούτε ο Ζιαμπάρης ούτε ο Στάμου και ελπίζω να είναι οι υπόλοιποι καλά. Δυστυχώς έχουμε σημαντικές απώλειες.»

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Λάζαρος Λάμπρου, πραγματοποίησε δηλώσεις στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ηρακλή.

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα, αλλά θα σταθώ ότι φέραμε ισοπαλία. Εμείς πάντα κυνηγάμε τη νίκη, αλλά κρατάμε τον βαθμό»
 
Για τους λόγους που επέλεξε τον Ηρακλή: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλα αυτά τα χρόνια τον Παναθηναϊκό. Εγώ ήθελα να βρω μια ομάδα που να πιστεύει και να μου δίνει παιχνίδια και ο Ηρακλής ήταν αυτός που με πίστεψε και με έκανε να το πω ναι για να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου».