Βαθμολογία

Αναστασιάδης: «Είμαστε στεναχωρημένοι, ο Ντεγκρά...»

Ικανοποιημένος αλλά συνάμα στεναχωρημένος όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα, παρουσιάστηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου κόντρα στον Ηρακλή ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στους «κυανόλευκους», σχολίασε την κίνηση του Ντεγκρά και την αναβολή του πρωταθλήματος.

«Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, καλό πρωτάθλημα, καλό θέαμα. Θέλαμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με νίκη στην έδρα μας και είμαστε στεναχωρημένοι.»  είπε αρχικά...

«Σήμερα έγιναν δύο σοβαρά λάθη τα οποία τα πληρώσαμε και πιστεύω ότι εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι. Δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια των παιδιών, που ήταν εκπληκτική. Αυτά τα πιαδιά τρέξανε απίστευτα χιλιόμετρα σε ένα κακό γήπεδο, το οποίο ήταν βούρκος.» σχολίασε...

«Εγώ δεν έκανα πράγματα τα οποία ήταν αντίθετα με την προετοιμασία της ομάδας, για να έχω ένα γήπεδο καλό.» συνέχισε εμφανώς ενοχλημένος από την κατάσταση του γηπέδου.

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών πάντως. Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Αλλά αυτό που λέω πάντα είναι ότι, ότι γίνεται για το καλό μας γίνεται. Δουλέψαμε πάρα πολύ και έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά. Τον Μάιο θα είμαστε καλά , πάρα πολύ καλά.»

Για τις αλλαγές που πραγματοποίησε σήμερα, τόνισε:

«Η μία αλλαγή ήταν λόγω τακτικής. Η άλλη ήταν λόγω τραυματισμού. Το ότι αναγκαστήκαμε να κάνουμε δύο αλλαγές τόσο γρήγορα ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για εμάς.»

Για το τεράστιο λάθος του Ντεγκρά και αν αυτό πρόκειται να επηρεάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα, δήλωσε:

«Ότι πούμε τώρα θα είναι λάθος. Είμαστε σε κατάσταση αναβρασμού μπορώ να πω. Εγώ είμαι άνθρωπος ο οποίος πολύ δύσκολα παίρνω αποφάσεις, αλλά για το συγκεκριμένο πιστεύω πως θα πρέπει να τελειώνει το θέμα. Του το είπα άλλωστε μετά το παιχνίδι. Ο Ντεγκρά ήταν δική μου επιλογή, εγώ τον έφερα στην ομάδα. Είναι καλός τερματοφύλακας. Εγώ πάντα έλεγα ότι καλός τερματοφύλακας είναι αυτός που δεν πιάνει την μπάλα. Ο Ντεκρά δεν έπιασε τη μπάλα και φάγαμε δυο γκολ. Ότι καταλάβατε, καταλάβατε...»

Για την αναβολή του πρωταθλήματος, πρόσθεσε:

«Η αναβολή έκανε καλό απλά στις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη. Αυτό δεν είναι δικαιολογία για εμάς και ο Ηρακλής στην ίδια θέση με εμάς βρίσκεται.»