Βαθμολογία

Μπορούσαν και τη νίκη τα Βούναινα

Η ισοπαλία που επικράτησε ανάμεσα στα Βούναινα και το Κιλελέρ (2-2), ήρθε μετά από περιπετειώδη τρόπο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Πολύ νωρίς στο 7’ προηγήθηκε η γηπεδούχους ομάδας, όταν ο Τσαπράζης Σταύρος εκτέλεσε καταπληκτικά το φάουλ και η μπάλα πήγε στα δίχτυα.

Μέχρι την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα των Βουναίνων χαλάρωσε, έδωσε πολλούς χώρους στην ομάδα του Κιλελέρ, η οποία πήγε με δύο γκολ στα αποδυτήρια.

Στο 20’ έσωσε από βέβαιο γκολ την ομάδα του ο Ζεϊμπέκης, στο 35’ έχουμε την ισοφάριση για το Κιλελέρ από τον Γούση και στο 42’ ο Ζιόμπωρας Απ. έκανε το 1-2.

Στην επανάληψη τα Βούναινα επανήλθαν δυναμικά, προσπάθησαν, πάλεψαν και κατάφεραν στο 60’ να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Κουτή να κάνει την ωραία σέντρα και τον Πρισακάρου να φέρνει το ματς στα ίσα. Τα Βούναινα μέχρι το τέλος πάλεψαν για τη νίκη αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αφού δεν είχαν και την τύχη με το μέρος τους.

*Άτυχος στάθηκε ο Κώστας Χριστοδούλου για τα Βούναινα, αφού τραυματίστηκε στο 82’ και υπέστη διάστρεμμα αστραγάλου.

Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζεϊμπέκης, Φαρμάκας, Τσαπράζης, Κωτρότσιος, Κωσταρέλος (46’ Κουτής), Πατσιούρας, Πρισακάρου (80’ Χριστοδούλου Σ.), Τσανάς, Χριστοδούλου Κ. (82’ λ.τ. Τσάτζος), Μερτζανίδης, Σπανός.

Κιλελέρ (Θανάσης Κουτσαφτίκης): Κουκουφίκης, Γουρνάρης, Κοκότσικας (65’ Τριτόπουλος), Παλάσκας, Καραϊσκος, Γκέκας, Τζουρτζουκλής, Χατζής (46’ Κουσιώρας), Γούσης, Παπαδημητρίου (82’ Χατζηλαδάς), Ζιόμπωρας Απ.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Νατσιούλας, Δεδικούσης.