Βαθμολογία

Δυνατό ξεκίνημα για τον Ηρακλή Λάρισας!

Πρεμιέρα (11/9) και στην Α1’ τοπική κατηγορία με τον Ηρακλής Λάρισας να υποδέχεται τους Αγίους Αναργύρους με τους γηπεδούχους να ξεκινούν δυναμικά το πρωτάθλημα νικώντας 5-0!!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Πολύ καλή στιγμή στο 16ο λεπτό όταν ο Γκιουρσάνης έσπασε την μπάλα μέσα στην περιοχή χωρίς όμως για να υπάρχει κάποιος στην περιοχή για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Για να έρθει η στιγμή στο 19ο λεπτό όταν ο Μολάς με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ κατάφερε να ανοίξει τον σκορ κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 35ο λεπτό ο Αποστόλου κατάφερε να διαμορφώσει το 2-0 για τους γηπεδούχους. Πέντε λεπτά αργότερα Γκιουρσάνης μπήκε από πλάγια σούταρε και διαμόρφωσε το 3-0. Φαινόταν πως ο Ηρακλής ήθελε περισσότερο το αποτέλεσμα.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο ίδιος παίχτης μετά από αναταραχή  μέσα στην περιοχή κατάφερε να κερδίσει την μπάλα και με πλασέ έκανε το 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φώτος με σουτ κάνοντας το 5-0.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Πάτσης, Φορτομάρης (55’ Καραγιάννης), Ψωμολιάς, Καλπίας, Μπάμης, Σουλτούκης (63’ Φώτος), Μολάς (72’ Λιανός), Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου, Αποστόλου.

Άγιοι Ανάργυροι (Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Πάυλου, Βιλανάκης, Παναγιώτου, Τσιφλιτζόγλου, Μπακαρτζής, Τίκας, Ευαγγέλου, Γάκης, Δήμος, Τσιάρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Γκανάτσιου, Μακρής.