Βαθμολογία

Στραματσιόνι: «Να παίζουμε θεαματικά»

Με χαρακτηριστική άνεση πέρασε ο Παναθηναϊκός από τη Λιβαδειά το βράδυ του Σαββάτου (10/9) κερδίζοντας με 3-0 τους Βοιωτούς χωρίς να απειληθεί πρακτικά σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Αντρέα Στραματσιόνι έμεινε ικανοποιημένος με όσα είδε, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πώς σκέφτεται την ομάδα του σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σημερινή νίκη: «Κάναμε ένα σημαντικό ξεκίνημα. Η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε σε υψηλή ένταση και το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι σε εκτός έδρας παιχνίδι, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας κάνει ευκαιρίες».

Για το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα: «Είναι σημαντικό να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Εγώ εξ αρχής είχα στο μυαλό μου άλλο στυλ ποδοσφαίρου για Ελλάδα κι άλλο για Ευρώπη. Είναι σημαντικό ότι οι παίκτες μου έχουν κατανοήσει την διαφορά. Στην Ελλάδα θέλω να παίζουμε θεαματικά ενώ στην Ευρώπη ο στόχος είναι να υπάρχει συνοχή. Η ομάδα δείχνει μία ισορροπία και καταφέρνει να δημιουργεί ευκαιρίες ήταν μ’ έναν είτε με δύο επιθετικούς».

Για τις συνεργασίες: «Είμαστε χαρούμενοι αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο κόσμος δείχνει χαρούμενος και ικανοποιημένος από την ομάδα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και πρέπει να πατάμε στη γη. Επίσης είναι ιδιαίτερα θετικό ότι η ομάδα συνέχισε να επιτίθεται μετά το 2-0, κρατήσαμε την επιθετικότητα και τον θυμό μας».

Για τον Μολέδο: «Ο Ροντρίγκο ήθελε να παίξει κι αυτό είναι το πνεύμα που μου αρέσει αλλά και χρειάζεται η ομάδα. Αποφασίσαμε όμως να τον αφήσουμε εκτός για να τον προστατεύσουμε ενόψει της αναμέτρησης με τον Άγιαξ».

Για το γεγονός ότι δεν πήρε τον Κοτσόλη: «Προτιμήσαμε να προστατευτεί ενόψει της Πέμπτης μιας και ο Οδ. Βλαχοδήμος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη».