Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Δεν ήταν καλύτερος ο Πλατανιάς»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν ήταν χειρότερη από τον Πλατανιά, παρά το γεγονός ότι γνώρισε την ήττα. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το σαββατιάτικο (10/9), ο τεχνικός της Κέρκυρας τόνισε ότι «χρειαζόμαστε 3-4 αγωνιστικές για να βρούμε τον ρυθμό μας». Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές μέχρι τον Ιανουάριο, ενώ έστειλε το μήνυμα εν όψει του ματς με την ΑΕΛ.

«Ξεκινήσαμε με ήττα, που θεωρώ, ότι δεν ήταν δίκαια. Αφού, ο Πλατανιάς ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη ευκαιρία που έφτιαξε, ενώ, εμείς στη συνέχεια, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, μα και τις ευκαιρίες, τουλάχιστον, για να ισοφαρίσουμε.

Και στην επανάληψη, εξακολουθούσαμε -έπειτα κι από την αλλαγή σχηματισμού που κάναμε- να έχουμε στιγμές ώστε να αποφύγουμε την ήττα. Παρόλα αυτά πάντως, εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Κι επαναλαμβάνω, πως σήμερα ο Πλατανιάς δεν ήταν καλύτερος από εμάς», είπε αρχικά ο Γρηγορίου.

Αναφορικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος εξήγησε: «Πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Λάρισα, όπου πρέπει να κατακτήσουμε τη νίκη. Γενικά, πάντως, χρειάζεται υπομονή για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ερωτηθείς αν η ομάδα πρόκειται να ενισχυθεί περαιτέρω, ο τεχνικός της Κέρκυρας απάντησε: «Έχουμε πάρει την απόφαση να πορευτούμε με αυτά τα παιδιά. Αν δούμε στη συνέχεια πως πρέπει να ενισχυθούμε, αυτό θα το κάνουμε το Γενάρη. Αλλά δεν μπορούμε να λέμε πρώτη αγωνιστική αν είμαστε πλήρεις, ναι είμαστε πλήρεις».

Κληθείς να σχολιάσει πότε θα είναι απολύτως έτοιμη η ομάδα, με δεδομένο το γεγονός ότι ακολουθεί ένα θεωρητικά βατό πρόγραμμα, επεσήμανε: «Έτσι είναι οι πρώτες αγωνιστικές για όλες τις ομάδες. Καμία δεν είναι απολύτως έτοιμη. Ούτε ο Πλατανιάς φάνηκε να υπερτερεί ημών. Χρειαζόμαστε 3-4 αγωνιστικές για να βρούμε, κι εμείς το ρυθμό μας. Ενώ, επίσης, εμείς σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το άγχος της εντός έδρας πρεμιέρας.

Τέλος, για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος τόνισε: «Πιθανόν, να είναι μειονέκτημά μας, που δεν θα είμαστε πανέτοιμοι, όμως, αυτό θα ισχύει και για τους αντιπάλους μας. Τώρα, εμείς πρέπει να δουμε πως προήλθε η σημερινή μας ήττα, για να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι απέναντι στη Λάρισα».