Βαθμολογία

Μάρτινς: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

Ο Ολυμπιακός πρέπει να δώσει χαρά και περηφάνια στον κόσμο του, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντρέ Μάρτινς το Σάββατο (10/9). Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής τόνισε επίσης πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι πανέτοιμος για την έναρξη της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέ Μάρτινς στην κάμερα της ΝOVA:  «Είναι πολύ θετικές οι σκέψεις μου γιατί έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Είμαστε προετοιμασμένοι με τον καλύτερο τρόπο. Ανυπομονούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». 

Για την άποψη που έχει διαμορφώσει για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Κυρίως μέσα από τα ντέρμπι που έχω παρακολουθήσει, γνωρίζω πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Παρόλο που ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα και έχει πάρα πολλούς τίτλους, γνωρίζω πως δε θα είναι εύκολο να το κατακτήσουμε. Τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε δε θα είναι εύκολο να τα κερδίσουμε». 

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Θέλω να πω στους οπαδούς μας πως εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να τους γεμίσουμε με χαρές και περηφάνια για την ομάδα τους».