Βαθμολογία

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 3-0

Πρεμιέρα με το δεξί έκανε ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα της Super League με τους "κυανέρυθρους" να επικρατούν με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα του Σαββάτου στην Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν ανώτερη και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ταξιάρχη Φούντα έφτασε άνετα σε αυτή την νίκη, ενώ έχασε και πέναλτι.

Στο 24' ο Ανσαριφάρντ με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Φούντα που στο κενό τέρμα άνοιξε το σκορ, ενώ ο δημιουργός του 1-0 ήταν ο σκόρερ του 2-0 όταν στο 52' βγήκε απέναντι στον Κοσίτσκι τον οποίο πλάσαρε ιδανικά. Πέντε λεπτά αργότερα ο Φούντας με ωραίο γυριστό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ (83’ Καθάριος), Φούντας (70’ Όλαϊτάν), Ανσαριφάρντ.

Αστέρας Τρίπολης (Μάκης Χάβος): Κοσίτσκι, Μπέρτος, Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Δημούτσος (46’ Φερνάντες), Τσουκαλάς, Καλτσάς (55’ Φαρίνια), Τσιλιανίδης (37’ Χαμπντανί), Μάσα, Ιωαννίδης.