Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας

Μετά το τέλος της σαββατιάτικης (10/09) προπόνησης του Απόλλωνα Λάρισας, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Κοιλάδας όπου η λαρισινή ομάδα το χρησιμοποιεί σαν προπονητήριο, ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης, ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του πρωταθλήαμτος με την Πύδνα Κίτρους.

Σε αυτό το δύσκολο ξεκίνημα, ο Απόλλωνας θα στερηθεί των υπηρεσιών τριών πολύτιμων παικτών του, που "χρωστάνε" ποινή από την περσινή σεζόν. Συγκεκριμένα θα δούνε τον αγώνα από την κερκίδα, οι Τάσος Κυριάκος, Βαγγέλης Ανδρέου και Χρήστος Αγρόδημος.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, πήρε κοντά του, 19 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του νεοαποκτηθέντα Χρήστου Χολέβα, ο οποίος έδειξε έτοιμος ακόμη και να αγωνισθεί στην ενδεκάδα.

Οι παίκτες που μετέχουν στην αποστολή του λαρισινού συγκροτήματος, είναι: Σταυράκης, Φιρινίδης, Ιορδανίδης, Χολέβας, Σάββας, Μυρσινιάς, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Λιλολάρι, Ιβανίδης, Σουλίδης, Penta, Καμπέρης, Διβανές, Σαχινίδης, Συράκος, Καμπλιώνης, Γεωργίου, Κολοβός. Η αποστολή θα γευματίσει στις 12.45 στην ταβέρνα "Παραδοσιακό" και κατόπιν θα μεταβεί στο γήπεδο.

- Εντω μεταξύ ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης, παρακολούθησε το Σάββατο (10/09) μεταβαίνοντας στο Βελεστίνο, την αναμέτρηση, Ρήγα Φερραίου-Καραϊσκάκη (0-2) που άνοιξε την αυλαία του 2ου ομίλου τυης Γ' Εθνικής κατηγορίας, αποκομίζοντας φυσικά συμπεράσματα από τους δυο προσεχείς αντιπάλους της ομάδας της Λάρισας.