Βαθμολογία

Άδικη ήττα για την Κ17 της ΑΕΛ (PICS)

Μπορεί η πρώτη μεγάλη «μάχη» της ΑΕΛ να διεξάγεται τη Δευτέρα στο AEL FC ARENA, ωστόσο οι ανυπόμονοι φίλοι της ομάδας μπορούν σήμερα (10/09) να πάρουν μια «βυσσινή γεύση» από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την ομάδα Κ17 της ΑΕΛ, το σύνολο του Ζήση Ζιάγκα αγωνίστηκε κόντρα στη Βέροια στο γήπεδο Διαβατού (12:00), όπου και δέχθηκε την ήττα με σκορ 1-0 (31').

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το athleticlarissa.gr μετά την εν λόγω αναμέτρηση με τον προπονητή της ομάδας, απέσπασε το σχόλιό του όσον αφορά το παιχνίδι αλλά και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Πιστεύω πως αδικούμαστε λιγάκι από το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε ακόμα βέβαια στο επίπεδο που θέλουμε, όμως στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε κάθε αγωνιστική. Πάντως επαναλαμβάνω πως από τη σημερινή προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου είμαι ευχαριστημένος.» ήταν τα λόγια του τεχνικού, Ζήση Ζιάγκα, αμέσως μετά τη λήξη.

Η ενδεκάδα με την οποία παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο η Κ17 της ΑΕΛ είναι η ακόλουθη:

ΑΕΛ Κ17 (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Χριστιανός, Φουρκιώτης, Πλατάνας, Μπαμπατζιάς, Μαλάκος, Πινακάς, Γκαλγκανόπουλος, Λιόντος, Μορφάκης, Τόσκα

Δείτε τις φωτογραφίες που συνέλεξε το athleticlarissa.gr από το σημερινό παιχνίδι:


Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ