Βαθμολογία

«Ροπαλιά» ανόδου από τον Ηρακλή Λάρισας!

Η ιστορική ομάδα του Ηρακλή Λάρισας από τον περασμένο Δεκέμβριο έκανε μια μεγάλη προσπάθεια με νέα δεδομένα σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρος Ιωακείμ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης έβαλαν τις βάσεις για μια νέα εποχή. Ο σύλλογος λόγω του κακού ξεκινήματος που είχε πέρυσι, αν και έκανε σπουδαίες μεταγραφές στα μέσα της χρονιάς και από την ώρα που ανέλαβε το νέο σχήμα δεν κατάφερε να κρατηθεί στην μεγάλη τοπική κατηγορία, παρά τον εκπληκτικό δεύτερο γύρο που έκανε.

Ο Ηρακλής έβγαλε το ρόπαλό του και θέλει να είναι περαστικός από την Α1’ ΕΠΣΛ. Τεχνικός παρέμεινε ο πετυχημένος κ. Γιάννης Τσακμακίδης που θα βασιστεί και φέτος στο περσινό έμψυχο υλικό, ενώ έχουν γίνει και κάποιες ακόμη σημαντικές μεταγραφές που είναι πολυτέλεια για την συγκεκριμένη κατηγορία.

Ξεκάθαρος λοιπόν ο στόχος της ανόδου και αυτό όπως λένε στην ομάδα θα επιτευχθεί με οποιοδήποτε τρόπο. Το κλίμα στις προπονήσεις είναι εξαιρετικό και λίγο πριν την πρεμιέρα τo athleticlarissa.gr βρέθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης και μίλησε με τους πρωταγωνιστές.

Γιάννης Τσακμακίδης (προπονητής)

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, καλή επιτυχία στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο στόχος μας στον Ηρακλή είναι ξεκάθαρα η άνοδος, δεν μας ενδιαφέρει αν η ομάδα τερματίσει 1η, 2η, ή 3η, αρκεί να πετύχει το στόχο της. Αυτό βέβαια δεν θα είναι εύκολο, γιατί ομάδες που αγωνίζονται στην Α1’ ΕΠΣΛ, είναι έμπειρες, ιστορικές που αγωνίστηκαν χρόνια σε παραπάνω κατηγορίες και επίσης υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες που προέρχονται από υψηλότερα επίπεδα. Προσπαθούμε από πέρυσι το Δεκέμβριο και οι άνθρωποι της διοίκησης, εγώ και οι παίκτες να είμαστε ανταγωνιστικοί και όλο αυτό να το δείχνουμε με το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Θεωρώ πως σίγουρα έχουμε στην ομάδα μας ταλέντα, όμως η έννοια του ταλέντου είναι πολύπλευρη γιατί εκτός από το φυσικό χάρισμα, παίζει μεγάλο ρόλο και η προσωπικότητά του. Στην ομάδα μας υπάρχουν παιδιά που έχουν πολύ όρεξη για δουλειά και εμείς προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε σε όλες τις πτυχές, κάτι που σίγουρα θα το δείξει ο χρόνος».

Νίκος Φορτομάρης (ποδοσφαιριστής)

«Είμαι για 2η χρονιά στον Ηρακλή, το επίπεδο προπονήσεων είναι υψηλό, ο προπονητής αγαπάει αυτό που κάνει, έχουμε κάνει νέες προσθήκες και με τα φιλικά που κάναμε δεθήκαμε όλα τα παιδιά. Κύριος στόχος της ομάδας είναι η άνοδος, εγώ από την πλευρά μου επιδιώκω κάθε χρόνο να είμαι καλός, έτσι και φέτος θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και εκείνη εμένα. Το όνειρό μου από πολύ μικρός είναι να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής».

Σπύρος Ζαφειρίου (ποδοσφαιριστής)

«Στην ομάδα του Ηρακλή γίνεται πολύ καλή δουλειά, είναι πολύ καλό το κλίμα και από τα νέα παιδιά και από τους έμπειρους. Ο προπονητής κάνει άψογη δουλειά, επιβάλλεται η ομάδα να πρωταγωνιστήσει γιατί είναι ένα ιστορικό σωματείο ο Ηρακλής, εγώ θέλω να βοηθήσω έτσι ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Λευτέρης Μπάμης (ποδοσφαιριστής)

«Είμαι για 2η χρονιά στην ομάδα του Ηρακλή, η περσινή χρονιά στον δεύτερο γύρο ήταν πολύ καλή για μένα και αυτό με βοήθησε να μείνω εδώ. Είναι πολύ δυναμικές οι προπονήσεις που κάνουμε, έδεσαν και οι νέοι παίκτες που ήρθαν, εγώ θέλω να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής γιατί αυτό είναι το μεγάλο μου όνειρο».

Ηρακλής Γκιουρσάνης (ποδοσφαιριστής)

«Έγινε πολύ καλή προετοιμασία στην ομάδα, το κλίμα είναι πολύ φιλικό και αρέσει σε όλα τα παιδιά και πιστεύω πως θα προχωρήσουμε πολύ μπροστά. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και σίγουρα είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε κατηγορία. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να πάρω συμμετοχές, να βοηθήσω την ομάδα μου και στο ποδόσφαιρο να πάω όσο ψηλότερα γίνεται».

Δημήτρης Αποστόλου (ποδοσφαιριστής)

«Πιστεύω πως η ομάδα του Ηρακλή είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα, μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία που έκανε χωρίς προβλήματα κάτω από καλές συνθήκες. Υπάρχουν έμπειροι παίκτες που έμειναν και νέα παιδιά που ήρθαν και όλοι αυτοί μαζί «έδεσαν». Στόχος της ομάδας μας δεν είναι άλλος από την άνοδο, εγώ από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, αλλά και τα νέα παιδιά να εξελιχθούν».