Βαθμολογία

Επιβεβαίωση: Ανακοίνωσε δύο ο Απόλλων Λάρισας

Tην απόκτηση των ποδοσφαιριστών Χολέβα και Χαραλαμπίδη ανακοίνωσε το απόβραδο της Παρασκευής (09/09) ο Απόλλωνας Λάρισας, ο οποίος ενισχύεται σημαντικά ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Να θυμίσουμε πως το athleticlarissa.gr σας είχε ενημερώσει για τις συγκεκριμένες μεταγραφές εδώ και μέρες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Απόλλωνας Λάρισας ανακοινώνει την μεταγραφή του Χρήστου Χολέβα, μέχρι πρότινος παίκτη της Νίκης Βόλου. Ο Χολέβας που είναι γεννηθείς στις 5 Οκτωβρίου 1991, αγωνίζεται στην θέση του στόπερ και φημίζεται για το δυναμικό τρόπο παιχνιδιού του, όπως και για την ποδοσφαιρισκή του, ποιότητα."

"Παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας όμως αποτελεί πλεον και ο Γιώργος Χαραλαμπίδης, ο οποίος προέρχεται από τον Κεραυνό Πετράνων Κοζάνης.
Ο Χαραλαμπίδης παίζει επιθετικό χαφ και είναι γεννημένος στις 09/03/1991"

- Και οι δύο ποδοσφαιριστές δήλωσαν αρκετά ικανοποιημένοι από την ένταξη τους στον ιστορικό λαρισινό σύλλογο και τόνισαν ότι θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να δικαιώσουν τόσο τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαντζανά για την επιλογή του στο πρόσωπό τους, όσο και όσους πίστεψαν σε αυτούς. Τους εν λόγω παίκτες υποδέχθηκε στα γραφεία του συλλόγου ο ο υπεύθυνος διοικητικός της Ακαδημίας του Απόλλωνα, κ. Χρήστος Μπουχουρίδης.