Βαθμολογία

Κούγιας: «Μονόδρομος το να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε για διάφορα θέματα που απασχολούν τους «βυσσινί» την τωρινή περίοδο.

Για τα παιδιά της μητρικής ΑΕΛ και τον τρόπο με τον οποίο θα εισέρχονται στο γήπεδο, είπε:

«Τα μικρά παιδία τα οποία μπορεί να κρατήσει ο γονιός στην αγκαλιά του, μπορούν να περάσουν. Όποιος γονιός έχει πάρει διαρκείας, μπορεί να πάρει και το παιδί του στην αγκαλιά του ώστε να περάσει. Όχι μόνο τα παιδιά από τις ακαδημίες, όλα τα παιδιά της Λάρισας. Θα πρέπει βέβαια να περάσουν από έλεγχο μαζί. Έτσι είναι το μέτρο του Κοντονή. Το πρόβλημα για εμάς είναι το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Να γίνει μια προσπάθεια τη Δευτέρα και από εκεί και πέρα βλέπουμε.»

Για το γεγονός πως δε γίνεται μετακίνηση οπαδών, σχολίασε:

«Εμείς δε δίνουμε εισιτήρια πουθενά, διότι δε διακινδυνεύουμε να γίνει κάποιο κακό στο γήπεδο. Οργανωμένα δεν μπορεί να έρθει κανείς. Αν θέλουν ας αγοράσουν ξεχωριστά εισιτήρια. Εμείς φέτος θέλουμε να μη πληρώσουμε χρήματα σε πρόστιμα, γιατί δε μας περισσεύουν. Τα περσινά μας στοίχισαν πολύ και ακόμη τα πληρώνουμε.»

Για το παιχνίδι της Δευτέρας, ανέφερε:

«Για το παιχνίδι της Δευτέρας το μόνο που θα μας τρόμαζε είναι η ήττα. Τα παιχνίδια αυτά είναι εξάποντα και σίγουρα μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής θα υπάρχει άγχος. Κάθε παιχνίδι για εμάς θα είναι πόλεμος. Οι ποδοσφαιριστές μας πάντως έχουν δείξει καλά στοιχεία. Στόχος μας είναι η παραμονή, γιατί αν υποβιβαστούμε αυτό θα είναι μια καταστροφή. Έχουμε έναν σωστά υπολογισμένο προϋπολογισμό και δε θα έχουμε προβλήματα.»

Για το αν θα αλλάξει σελίδα το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τα τελευταία γεγονότα, δήλωσε:

«Εξαιτίας της κακής αγωγής των ανθρώπων που είχαν τις μεγάλες ομάδες, έφτασε το ποδόσφαιρό μας εδώ. Είναι άνθρωποι που δεν αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Όποιος και αν προσπαθούσε, δε μπορούσε να τους αντιμετωπίσει. Γεγονός είναι πως όποιος και αν κερδίσει από αυτήν την ταλαιπωρία, πιστεύω πως πλέον θα είναι άλλοι άνθρωποι. Θα έχουμε όμορφα παιχνίδια, με σωστούς διαιτητές και αποφάσεις. Το πιστεύω πως θα έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.»

Για την αναβολή του πρωταθλήματος, σχολίασε:

«Με αυτήν την αναβολή πλέον μας προέκυψε η δυσκολότερη κλήρωση που θα μπορούσαμε να έχουμε. Δε μας βολεύει καθόλου και αυτό ήταν ένα λάθος του Κοντονή. Έκανε μεγάλη ζημιά γενικώς και ακόμα μεγαλύτερη στην ΑΕΛ.»

Για το αν είναι ελλιπής ο φάκελος της ΑΕΛ, τόνισε:

«Όχι είναι μόνο κάποια τυπικά θέματα...»

Η έκκληση του προς τον κόσμο, ήταν:

«Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να το γεμίσει, γιατί αλλιώς δε θα μπορούμε να ανταποκριθούμε. Είναι μονόδρομος για εμάς να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα.»

 

Απόδοση για το athleticlarissa.gr: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ