Βαθμολογία

Θα προταθεί ως νέο μέλος της διοίκησης ο Νικόλαος Σόφης

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, μέσω της οποία γνωστοποιεί πως θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, όπου θα εκλεγεί και η νέα διοίκηση της ΑΕΛ και θα προτείνει ως νέο μέλος της διοίκησης τον κ. Νικόλαο Σόφη.

Η αίσθηση που έχουν οι άνθρωποι των «βυσσινί», όπως ειπώθηκε μέσω του Υπεύθυνου Επικοινωνίας, Γιάννη Καλογιάννη, είναι πως ο εν λόγω άνθρωπος μπορεί να βοηθήσει από πλευρές την ΠΑΕ, λόγω και των διεξιοτήτων που κατέχει.

Δέιτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

H πλειοψηφία των μετόχων της ΑΕΛ στη Γενική Συνέλευση της 24ης Σεπτεμβρίου, όπου θα εκλεγεί και η νέα διοίκηση της ΑΕΛ, θα προτείνει ως νέο μέλος της διοίκησης τον κ. Νικόλαο Σόφη.

Ο κ. Σόφης είναι οικονομολόγος, η καταγωγή του είναι από τα Βούναινα Λάρισας, η οικογένειά του δραστηριοποιείται στη Γερμανία με μεγάλη εταιρία οικονομικών συμβούλων επικεφαλής της οποίας είναι οι γονείς του. Ο ίδιος κατοικεί στην Αθήνα αλλά παρακολουθεί ανελλιπώς τους αγώνες της ΑΕΛ, όπου και αν αγωνίζεται, μιας και είναι ένθερμος οπαδός της.

Ο κ. Σόφης θα βοηθήσει ιδιαίτερα τη διοίκηση της ΑΕΛ αφού εκτός των οικονομικών σπουδών του είναι και πτυχιούχος στο sports management.