Βαθμολογία

Αποφάσεις Δ.Σ. Super League της 7/9

Διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου από την Super League με την διοργανώτρια να ανακοινώνει δυο αποφάσεις της.

Πάντως η διοργανώτρια δεν όρισε το υπολοιπόμενο πρόγραμμα του α' γύρου όπως είχε αναφέρει ότι θα πραγματοποιούνταν κάτι το οποίο θα γίνει σε επόμενο Δ.Σ αν και μερικές αγωνιστικές ίσως οριστούν από βδομάδα σε βδομάδα, ήτοι να ορίζονται μια μια και στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο να οριστούν οι υπόλοιπες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Super League:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League:

1) Έγινε παρουσίαση στο Δ.Σ. της Super League του εκπροσώπου της Super League στην Επιτροπή Ορισμού Αξιωματούχων Διαιτησίας της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Δημήτρη Σαραϊδάρη. O κ. Δ. Σαραϊδάρης ενημέρωσε αναλυτικά το Δ.Σ. για τα πεπραγμένα του από την ημέρα της επιλογής του από το Δ.Σ. (1-8-2016) μέχρι και σήμερα. Στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματά της αρμοδιότητάς του.

2) To Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα όπως συσταθεί  Επιτροπή αποτελούμενη από τις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης,  Λεβαδειακό, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ προκειμένου να συναντήσει τους υποψήφιους που θα υποδειχθούν από την Pricewaterhouse Coopers για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και τα μέλη της θα τοποθετηθούν επ’ αυτών στο Δ.Σ. το οποίο και θα αποφασίσει τελικώς.