Βαθμολογία

«Σβήστηκε» η ποινή του Πανιωνίου

Σβήστηκε η ποινή που κουβαλούσε ο Πανιώνιος από την περυσινή σεζόν για μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, όπως ενημέρωσε η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ και παράλληλα μειώθηκε το χρηματικό πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.

Αρχικά, γνωστοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη ότι είναι πιθανό να αγωνιστεί η ομάδα της Νέας Σμύρνης χωρίς κόσμο στην πρώτη αγωνιστική της Super League (στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δηλαδή) και ότι δεν θα μεταφερθεί η ποινή στο πρώτο της ματς για τη φετινή σεζόν, που είναι τυπικά η τρίτη του νέου πρωταθλήματος. Ωστόσο, θα έχει κόσμο και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Πανιώνιος. Η ανακοίνωση:

Mετά από νομικές ενέργειες της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, δια του δικηγόρου της Πέτρου Καϊμακάμη, εξαφανίσθηκε με δικαστική απόφαση από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα, η ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές και μειώθηκε σημαντικότατα η επιβληθείσα χρηματική ποινή.

Έτσι, οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, θα μπορέσουν με μαζική προσέλευση να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα στη Ν.Σμύρνη την Σάββατο 10-9-2016, 18:15, με τον Αστέρα Τρίπολης, βοηθώντάς τον να σημειώσει την πρώτη επιτυχία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της περσινής σεζόν.