Βαθμολογία

Παλαιοχωρλίδης: «Την αγάπη μας στον Τάσο…»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη μίλησε ο Α' Αντιπρόεδρος την ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Ηλίας Παλαιοχωρλίδης για το πολύ θλιβερό γεγονός του τραυματισμού του Τάσου Παπάζογλου στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ να θυμίσουμε πως εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα που σίγουρα στεναχώρησε όλους στη Λάρισα. Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών...

Ο κ. Ηλίας Παλαιοχωρλίδης από την πλευρά του ανέφερε πως επικοινώνησε προσωπικά με τον άτυχο 28χρονο ποδοσφαιριστή Τάσο Παπάζογλου του Παναιτωλικού, που έχει μάλιστα και συγγενείς στη Λάρισα και του εξέφρασε την συμπαράστασή του. Παράλληλα ο διακεκριμένος γιατρός και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε στον ποδοσφαιριστή πως είναι διατεθειμένος προσωπικά να αναλάβει τα έξοδα του χειρουργείου και την αποκατάσταση του προβλήματος. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αφού ευχαρίστησε τον κ. Παλαιοχωρλίδη του μετέφερε πως την προσεχή Τρίτη θα χειρουργηθεί από γιατρό του Ολυμπιακού τον οποίο και ξέρει προσωπικά και εμπιστεύεται.

Ο κ. Παλαιοχωρλίδης μάλιστα τόνισε πως θέλει ο ίδιος να βρεθεί την Τρίτη κοντά στον άτυχο ποδοσφαιριστή και μάλιστα θα πάει και αντιπροσωπεία της ομάδας να δει τον Τάσο και να του δείξει και με αυτό τον τρόπο την αγάπη του. Πρόκειται αναμφίβολα για έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό που θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα χρόνο να μείνει εκτός ο άτυχος παίκτης.

Τέλος ο κ. Παλαιοχωρλίδης αναφερόμενος στο πρώτο παιχνίδι για τη νέα χρονιά κόντρα στον Ηρακλή ανέφερε πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο και πως παρά τα σοβαρά προβλήματα που έχει ο Ηρακλής θα παίξει για την ιστορία του και θα χρειαστεί να γίνει μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες της ΑΕΛ ώστε να ξεκινήσει η ομάδα με το δεξί.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ