Βαθμολογία

Εντυπωσιασμένος από την υποδοχή ο Καρντόσο

Εντυπωσιασμένος από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, όταν ήρθε στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες, έμεινε ο Όσκαρ Καρντόσο.

Ο έμπειρος στράικερ μίλησε σε ΜΜΕ της Παραγουάης και αναφέρθηκε και σε άλλα σημαντικά θέματα, όπως ο λόγος που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας. 

Οι δηλώσεις του Όσκαρ Καρντόσο: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν το σκέφτηκα και πολύ για να έρθω μόλις έμαθα ότι με θέλουν γιατί γνώριζα το πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και ότι βρίσκεται σε μια όμορφη χώρα. Πραγματικά δεν υπήρχε κάτι για να σκεφτώ και κατά κάποιον τρόπο νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ πέρα. Το προπονητικό επιτελείο αποτελείται από Πορτογάλους ενώ πολλοί συμπαίκτες μου μιλάνε ισπανικά όποτε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Σίγουρα υπήρχε μια ιδιαίτερη σχέση με φίλους της Τραμπζονσπόρ όμως στην ομάδα δεν υπολόγιζαν σε εμένα. Ήρθε αυτή η πρόταση από τον Ολυμπιακό και με έκανε χαρούμενο επειδή κατάλαβα αμέσως πόσο με ήθελαν. Στην Τουρκία πέρασα δύο όμορφα χρόνια. Πραγματικά ήταν πολύ ωραία η υποδοχή από τον κόσμο. Αισθάνθηκα όμορφα και ήταν πολύ ζεστοί μαζί μου. Δεν ήταν δική μου επιλογή να μην συνεχίσω στην εθνική. Θα ήταν ευχής έργον να μου ζητήσουν να βοηθήσω πάλι αλλά αυτό που προέχει για μένα είναι να δουλέψω και να παρουσιαστώ έτοιμος για τον Ολυμπιακό».