Βαθμολογία

Τα όσα είπε ο Παπαδόπουλος ενόψει ΑΕΛ!

Το κλίμα στον Ηρακλή δεν είναι και το καλύτερο που θα μπορούσε να υπάρχει, λόγω των πολλών προβλημάτων που ταλανίζουν την ομάδα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος γνωρίζει πως αυτός και οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να εστιάσουν στο αγωνιστικό κομμάτι και να αφήσουν όλα τα άλλα, έξω από το μυαλό τους.

Ο 45χρονος τεχνικός έχει εστιάσει ήδη στην πρώτη αναμέτρηση των Θεσσαλονικιών στη Λάρισα καταστρώνοντας τα πλάνα του για τον αγώνα. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Τετάρτης (8/9) για το παιχνίδι με τους βυσσινί» και τους υπογράμμισε πως πλέον στο μυαλό όλων πρέπει να βρίσκεται μόνο το πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε στους παίκτες του: «Τελειώσανε τα φιλικά, τελειώσανε τα... ψέματα, ξεκινάει το πρωτάθλημα. Οτιδήποτε άλλο πρέπει να το βγάλουμε έξω από εμάς. Να αφοσιωθούμε σ' αυτό που κάνουμε, στη δουλειά μας, στο γήπεδο. Η ομάδα μας έχει μέταλλο. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Να βλέπουμε τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι μας και να δίνουμε τη μάχη μας. Να τα δίνουμε όλα, να παλεύουμε για το καλύτερο».