Βαθμολογία

Μάρκου: «Αυτές τις ώρες μπορεί να προσέλθει ο κόσμος»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο Σωτήρης Μάρκου, ο οποίος μίλησε για διάφορα θέματα που απασχολούν τον κόσμο της ΑΕΛ και για τα οποία ζητούσε ενημέρωση.

Για τη σύσκεψη με τον Ηρακλή, είπε:
«Έγινε η σύσκεψη και ο Ηρακλής ήρθε με αίτημα 500 εισιτηρίων, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό. Είναι πάγιο αίτημα του κ. Κούγια να μη δίνονται εισιτήρια σε φιλοξενούμενους. Αυτό διότι αν παραχωρούμε ακόμη και 100 εισιτήρια σε φιλοξενούμενους, υστερούμε μετά στο να έρθει ο κόσμος της ΑΕΛ στο γήπεδο. Αυτή ήταν και η θέση της αστυνομίας. Θα φιλοξενήσουμε τους ανθρώπους της διοίκησης του Ηρακλή.»

Για τα εισιτήρια, σχολίασε:
«Τα μεμονωμένα εισιτήρια θα ξεκινήσουν από αύριο, όπου και θα ανακοινωθούν οι τιμές αλλά και ο τρόπος διάθεσής τους. Τα εισιτήρια και τα διαρκείας μπορεί να τα προμηθεύεται ο κόσμος με την επίδειξη ταυτότητας αλλά και ΑΜΚΑ (με χαρτί και όχι προφορικά). Την Πέμπτη και την Παρασκευή υπάρχει συνεχόμενο ωράριο που μπορεί να προσέλθει στα γραφεία ο κόσμος (9π.μ. - 9μ.μ.), το Σαββατοκύριακο (10-3) και τη Δευτέρα (9-3) από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τις 3:30 από τα εκδοτήρια του γηπέδου.»

Για τα πλεξιγκλάς του γηπέδου, ανέφερε:
«Τα πλεξιγκλάς δεν πρόκειται να βγουν γιατί υπήρχε ένας συγκεκριμένος σχεδιασμός. Παρότι εμείς δε δεχόμαστε φιλοξενούμενους, το γήπεδο έχει σχεδιαστεί έτσι. Άλλωστε σε αυτό το γήπεδο μπορεί να φιλοξενηθεί και η Εθνική μας ομάδα. Τα πλέξι γκλας και τα ρολά ασφαλείας πρέπει να υπάρχουν.»

Για τις κάρτες διακρείας, τόνισε:
«Έχουμε βάση δεδομένων και όταν είναι να πάρει ο κόσμος τις κάρτες διαρκείας θα περάσει από τα γραφεία να τις παραλάβει. Θα έρθει στον καθένα προσωπικό μήνυμα.»

Για το γεγονός πως η ΑΕΛ αγωνίζεται τη Δευτέρα, είπε:
« Η NOVA μας θεωρεί εμπορική ομάδα και γι' αυτό αγωνιζόμαστε τη Δευτέρα. Πάντως μας διαβεβαίωσαν πως θα παίξουμε το πολύ 1-2  ακόμα παιχνίδια τη Δευτέρα και αυτά θα είναι με αντιπάλους στο επίπεδο του Ηρακλή.