Βαθμολογία

Να επιβεβαιώσει τους μπουκ κόντρα στον Ηρακλή η ΑΕΛ!

Λίγες μέρες απομένουν ώστε να γίνει η επίσημη σέντρα της Σούπερ Λιγκ, σε ένα πρωτάθλημα που μπορεί να πέρασε από «χίλια κύματα», όμως αναμένεται να μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Η ΑΕΛ υποδέχεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Ηρακλή, τον οποίο και χρίζουν οι στοιχηματικές εταιρίες ως το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό!

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος φαβορί δίνεται ο Ολυμπιακός (1.57) και ακολουθούν Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με αποδόσεις κατά μέσο όρο σε 4.00, 8.00 και 9.00.

Στις τελευταίες θέσεις και στις ομάδες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να οδηγηθούν στη Football League, πρώτο όνομα για υποβιβασμό είναι αυτό του Ηρακλή (1.40),  με την Κέρκυρα να ακολουθεί στο 1.90 και τη Βέροια στο 3.00. Για να είναι ο ουραγός της βαθμολογίας ο Ηρακλής δίνεται στο 1.67, η Κέρκυρα στο 4.00 και η Βέροια στο 7.00.

Τα διοικητικά προβλήματα του «Γηραιού» είναι ουκ ολίγα, η αγωνιστική εικόνα των «κυανόλευκων» δεν πείθει ούτε στο ελάχιστο και αυτό που μένει να κάνει η ΑΕΛ την προσεχή Δευτέρα, είναι να επιβεβαιώσει τις αποδόσεις που έδωσαν οι μπουκ.