Βαθμολογία

Σκίμπε: «Με θάρρος στα επόμενα ματς»

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας η Ελλάδα, η οποία νίκησε με 4-1 στην Πορτογαλία το κατά πολύ υποδεέστερο Γιβραλτάρ το βράδυ της Τρίτης (6/9).

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς ο Μίκαελ Σκίμπε ξεκαθάρισε πως έμεινε ικανοποιημένος μόνο από το πρώτο ημίχρονο, αφού στο δεύτερο δεν υπήρχε απλότητα.

Αναλυτικά είπε: «Έμεινα ευχαριστημένος από το πρώτο μέρος. Βγάλαμε αρκετές φάσεις και σημειώσαμε τέσσερα γκολ. Στο β' μέρος δεν παίξαμε απλά, δεν βγάλαμε φάσεις και δεν είμαι ικανοποιημένος.

Συμβαίνει αυτό, όταν νικάς με ευρύ σκορ στο πρώτο μέρος, να μπαίνεις παιχνιδιάρικα στο δεύτερο μέρος. Μας ευχαριστεί ότι ξεκινήσαμε με νίκη και πάμε με θάρρος στα επόμενα ματς, με Κύπρο και Εσθονία.

Δεν ανησύχησα στο πρώτο μέρος μετά το γκολ του Γιβραλτάρ. Ήμασταν τόσο καλοί που δεν ανησύχησα. Έλειπε απλά η απλότητα στο δεύτερο μέρος. Αυτό ήταν το κύριο πρόβλημα. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες τελικές. Καταλάβαμε ότι αρκετοί παίκτες μας δεν έχουν ρυθμό, γιατί δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ήταν και η θερμοκρασία που επηρέασε».