Βαθμολογία

Αποφάσεις Δ.Σ. ΠΣΑΤ στις 06/09

Τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Δ.Σ. της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου έκανε γνωστές με ανακοίνωση του ο ΠΣΑΤ.

Όπως ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου οι αποφάσεις αφορούν τις οργανωτικές λεπτομέρειες του 3ου Θερινού Σχολείου Αθλητικών Συντακτών, την Λαχειοφόρο αγορά που διοργανώνει, την εκδήλωση για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία 2016 που θα λάβει χώρα τον Νοέμβριο στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών.

Τέλος ελήφθησαν αποφάσεις σχετικά με την Γιορτή των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής, παρέπεμψε στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο την καταγγελία του Θανάση Φουσκίδη καθώς και μια σειρά εργασιακών θεμάτων που απασχολούν τους αθλητικούς συντάκτες.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ:

1. Συζήτησε οργανωτικές λεπτομέρειες του 3ου Θερινού Σχολείου Αθλητικών Συντακτών που θα πραγματοποιηθεί 5-9 Οκτωβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία. 

2. Συζήτησε οργανωτικές λεπτομέρειες για τη Λαχειοφόρο αγορά που διοργανώνει ο Σύνδεσμος με δώρο ένα (1) Ι.Χ. αυτοκίνητο. 

3. Συζήτησε ζητήματα που άπτονται της προετοιμασίας και οργάνωσης της εκδήλωσης για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία 2016 που θα πραγματοποιηθεί εντός του Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. 

4. Συζήτησε οργανωτικά ζητήματα για τη Γιορτή Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 20 Δεκεμβρίου 2016.

5. Παρέπεμψε στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο καταγγελία του συναδέλφου Θανάση Φουσκίδη. 

6. Συζήτησε σειρά εργασιακών θεμάτων που απασχολούν τους αθλητικούς συντάκτες και δρομολόγησε πλάνο για την επίλυση τους, με σχετικές πρωτοβουλίες του.