Βαθμολογία

Παναθηναϊκός: «Μέρος του συστήματος ο Βασσάρας»

Μέρος του συστήματος χαρακτήρισε τον Κύρο Βασσάρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την απόφαση της ΕΠΟ να αναλάβει προσωρινά την θέση του επιδιαιτητή.

Η αθηναϊκή ΠΑΕ όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της ο Βασσάρας είναι μέρος του συστήματος που κατέστρεψε την διαιτησία και πλέον λόγω του ότι δεν είναι αδύνατο να δρα παρασκηνιακά θα κρίνεται κάθε μέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Μετά την τοποθέτηση του Κύρου Βασσάρα στη νευραλγική θέση του επιδιαιτητή, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός οφείλει να υπενθυμίσει ότι o συγκεκριμένος παράγοντας λειτούργησε υπέρ του συγκεκριμένου και γνωστού σε όλους συστήματος που κατέστρεψε τη διαιτησία και προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η διαφορά είναι ότι στο σύντομο διάστημα της προσωρινής παρουσίας του στη θέση του επιδιαιτητή δεν θα μπορεί να κρύβεται πίσω από πρόσωπα και θέσεις. Πλέον αφήνει την παρασκηνιακή του παρουσία και έρχεται στο προσκήνιο. Όλες του οι αποφάσεις θα κρίνονται καθημερινά.

Και εκεί θα φανεί εάν είναι σε θέση να υπηρετήσει αξιοπρεπώς το πόστο που ανέλαβε ή θα συνεχίσει τον ίδιο δρόμο που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια…».