Βαθμολογία

Παραφέστας: «Και να θέλεις, δε μπορείς να ξεχάσεις...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο Πρόεδρος Παλαιμάχων της ΑΕΛ, Τάκης Παραφέστας, ο οποίος μίλησε για τη σημερινή μέρα, αλλά και την τωρινή ομάδα της ΑΕΛ.

Για τους αδικοχαμένους Δημήτρη Μουσιάρη και Δημήτρη Κουκολίτσιο, είπε:

«Αξίζει να θυμόμαστε αυτά τα παιδιά. Το έχουμε υποχρέωση. Τα παιδία είχαν αποστολή να πάνε με την Εθνική στη Ρωσία. Έφυγαν τα 3 μεγαλύτερα ταλέντα να εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα με τους δύο δυστυχώς να μην ξαναγυρνάν. Ξέχωρα από σημαντικοί χαρακτήρες ήταν και μεγάλα ταλέντα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε μεγάλα ονόματα. Ήταν κάτι ξεχωριστό.

''Ζουν ζουν αυτοί μας οδηγούν'' ήταν το σύνθημα που κυριαρχούσε στο γήπεδο.Και να θέλεις δεν μπορείς να ξεχάσεις...»

Για την τωρινή εικόνα της ΑΕΛ, σχολίασε:

«Τώρα χρειάζεται λίγο να δούμε την ΑΕΛ. Εμάς μας ενδιαφέρει τα παιδιά που είναι στην ομάδα από τη στιγμή που είναι οι επιλογές να τους στηρίξουμε. Χρειάζεται εμπιστοσύνη επιμονή και ενθάρρυνση γιατί αυτοί αγωνίζονται. Δεν γίνεται να είναι κάποιος στο τιμόνι της ομάδας και να μην θέλει επιτυχίες.Το καλό δε γίνεται εύκολα θέλει κόπο. Το κακό γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η ιστορία έχει δείξει πως όταν ο κόσμος της Λάρισας είναι ενωμένος τίποτα δε σταματάει αυτήν την ομάδα. Την κριτική ας την κάνουμε καλοπροαίρετα ώστε να βοθήσουμε και τα παιδιά να βελτιωθούν.»

Για τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής η ΠΑΕ, τόνισε:

«Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε την προσφορά του Άγγελου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκείνο που χρειάζεται είναι η ομάδα να είναι μια παρέα. Δεν υπάρχει κάποιος από τους ποδοσφαιριστές που δε θέλει να έχει επιτυχίες και να τακτοποιήσει τη ζωή του. Οι τωρινοί παίκτες έχουνε και εκείνοι την υποχρέωση να γράψουν ιστορία και εμείς να τους βοηθήσουμε με τον τρόπο μας. Εγώ είμαι αισιόδοξος. Όταν υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια και καλό κλίμα από εκεί ξεκινάνε όλα. Εμείς σαν σύλλογος Παλαιμάχων μπορούμε να βοηθήσουμε. Ο λόγος ύπαρξης του συλλόγου είναι να υπενθυμίζουμε την ιστορία του συλλόγου. Είμαστε κοντά στην ομάδα.»

 

Απόδοση για το athleticlarissa.gr:ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ