Βαθμολογία

Δοκιμάζει τον Μεσκινί η ΑΕΛ! (VIDEO)

Όπως έγινε γνωστό από το ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη, δια στόματος του μεγαλομετόχου της ομάδας της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, γνωστοποιήθηκε πως στο «στρατόπεδο» των «βυσσινί» βρίσκεται ποδοσφαιριστής υπό δοκιμή.

Ο λόγος για τον 23χρονο Σείφ Μεσκινί (Seifallah Meskini), ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Κατάγεται από την Τυνησία και έχει εκπροσωπήσει την χώρα του με όλα τα μικρά συγκροτήματα, εκτός της αντρικής ομάδας. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει την ΑΕΛ και στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο το κασέ του τότε ήταν «απαγορευτικό» για τους «βυσσινί».

Ο Μερσίν βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και πρόκειται να δοκιμαστεί από τον τεχνίκό του συλλόγου, Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος θα πάρει και την τελική απόφαση για τον αν εν τέλει θα στελεχώσει το ρόστερ των «βυσσινί».

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τις δεξιότητες του αμυντικού χαφ:

">http://

Συνάμα όπως τόνισε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΑΕΛ, Γιάννης Καλογιάννης, οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Γιάννης Ποτουρίδης απέκτησαν τα νούμερα 8 και 92 αντίστοιχα, στη φανέλα τους για τη φετινή σεζόν.