Βαθμολογία

Μάρκου: «Όχι τελευταία στιγμή στο γήπεδο»

Στον αέρα του ΑΕΛ Radio και στην εκπομπή "Ο σκόρερ" του Λάζαρου Παπαδούλη φιλοξενήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ Σωτήρης Μάρκου.

Ο κ. Μάρκου αναφέρθηκε στο ερώτημα πολλών σχετικά με τα εισιτήρια των αγώνων λέγοντας χαρακτηριστικά να μην έρχεται ο κόσμος τελευταία στιγμή στο γήπεδο, αναφέρθηκε στο τι χρειάζεται για να βγάλει κάποιος εισιτήριο και όπως δήλωσε θα βγει και επίσημη ανακοίνωση για το θέμα αυτό.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Από αύριο Τρίτη θα βγει και επίσημα ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια των αγώνων που θέλουν να προμηθεύονται οι φίλαθλοι που θα επιθυμούν να έρθουν στο AEL FC ARENA για να παρακολουθήσουν αγώνα.

Καταρχάς να πω ότι δεν θα πρέπει ο κόσμος να έρχεται τελευταία στιγμή στο γήπεδο γιατί θα υπάρχει πρόβλημα για τους ίδιους. Δηλαδή αν ο αγώνας αρχίζει στις 19:15 και κάποιος έρθει στις 19:00 και βρει ουρά μπροστά του θα χάσει σίγουρα μεγάλο μέρος του αγώνα. Συν ότι θα υπάρχουν τσακωμοί και εντάσεις.

Εμείς ως ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνουμε ότι για την έκδοση εισιτηρίου απαιτούνται φωτοτυπία ταυτότητας, φωτοτυπία ΑΦΜ και φωτοτυπία ΑΜΚΑ ή πολύ απλά να γνωρίζει ο κόσμος τα στοιχεία αυτά προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί. Εμείς θα βγάλουμε και επίσημη ενημέρωση σχετικά με ότι χρειάζεται, κάτι σαν οδηγίες προς ναυτιλομένους ένα πράγμα.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τις ημέρες του αγώνα τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από 6-8 ώρες πριν την έναρξη της εκάστοτε αναμέτρησης και εξυπακούεται ότι θέλουμε δίπλα μας όλους τους Λαρισαίους.

Τέλος για την κάρτα φιλάθλου να ξέρετε από τα τέλη Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει να εφαρμοστεί, ενώ από τις 9 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει σχετική ενημερωτική καμπάνια για ενημέρωση των φιλάθλων».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ