Βαθμολογία

Ανέλαβε επιδιαιτητής ο Βασσάρας

Τον ρόλο του επιδιαιτητή ανέλαβε ο Κύρος Βασσάρας με τους Δημήτρη Σαραϊδάρη και Δημήτρη Γκρούτση να καταλήγουν στην επιλογή αυτή.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η συγκεκριμένη λύση δόθηκε ύστερα από συμφωνία του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας με τον ομόλογο του στην Super League και θα έχει ισχύ μέχρι τις 1/10 και μετά το πέρας των εκλογών θα υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης.

Σε δηλώσεις του ο Γκιρτζίκης ανέφερε ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά το προσεχές Σαββατοκύριακο και εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα των ΠΑΕ για να βρεθεί η FIFA και η UEFA στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Το πρωτάθλημα αρχίζει κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Μου μετέφερε ο κύριος Στράτος το αίτημα των ΠΑΕ στο να βρεθεί FIFA και UEFA στην Ελλάδα. Για μένα λέω ότι με αυτή τη λύση πλέον έχει λυθεί το πρόβλημα. Άλλωστε ο Κύρος Βασσάρας είναι μέλος της επιτροπής της UEFA.

Θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον κύριο Βασσάρα και ελπίζω οι ΠΑΕ να σταματήσουν τις ανακοινώσεις και να σταματήσουν να αμφισβητούν κάθε διαιτητή. Και η ίδια η FIFA και η UEFA το ζητάει αυτό. Και η NOVA τους τόνισε ότι το προϊόν δεν πρέπει να το πυροβολούν. Ελπίζω η καινούργια χρονιά να είναι μια καλή χρονιά και το ποδόσφαιρο να ανέβει επίπεδο. Όλοι μας έχουμε τη διάθεση να το υπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».