Βαθμολογία

Βαλαώρας: «Ομάδα χωρίς φιλάθλους, δεν πάει πουθένα»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιάννης Βαλαώρας, ο οποίος μίλησε για την ακύρωση της σημερινής συνάντησης και όχι μόνο.

Για την ανακοίνωση της ΑΕΛ μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως διακόπτει τις προσπάθειες για κοινή λύση με Monsters και Ερασιτεχνική, είπε:

«Ομάδα χωρίς φιλάθλους δεν πάει πουθένα. Πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους και οι δύο πλευρές ώστε να μπορέσουμε στην πρώτη αγωνιστική να έχουμε γεμάτο το γήπεδο. Οι φίλαθλοι αγαπάνε την ομάδα. Να στηρίξουνε την ομάδα γιατί η ΑΕΛ δεν είναι ο Αλέξης Κούγιας.»

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σχολίασε:

«Γνωρίζω τον Άγγελο και τη δουλειά που κάνει και μπορώ να πω πως η ΑΕΛ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Πιστεύω πως αν έχουν το πάθος γι' αυτό που λέγεται ΑΕΛ δεν έχουν να φοβηθούν το παραμικρό. Την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι της πρεμιέρας πρέπει να την πάρει η ΑΕΛ, διότι θα αγωνίζεται στο AΕΛ FC ARENA.»

Για την αυριανή μέρα, τόνισε:

«Μεγάλη μέρα είναι η αυριανή για την ΑΕΛ γιατί χάθηκαν δύο μεγάλα αστέρια. Ήταν αδέρφια μου. Οι πιο πολλοί βέβαια δεν ξέρουν αυτήν την ιστορία. Ήταν ποδοσφαιριστές που θα άφηναν εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την ευκαιρία θέλω να συλλυπηθώ και την οικογένεια του παιδιού που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Καρδίτσα. Ο σύνδεσμος των παλαιμάχων θα είναι σίγουρα δίπλα στην οικογένειά του.»

 

Απόδοση για το athleticlarissa.gr:ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ