Βαθμολογία

Μέτρησε τις δυνάμεις της στην Μυτιλήνη η ΑΕΛ Κ20

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι είχε την ευκαιρία να δώσει την Κυριακή (4/9) η ΑΕΛ Κ20 στην Μυτιλήνη. Συγκεκριμένα αντιμετώπισε τον τοπικό Αιολικό, ομάδα Γ’ Εθνικής και ηττήθηκε με σκορ 3-1.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Η ΑΕΛ ταξίδεψε αυθημερόν για την Μυτιλήνη και εκεί είχε την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα σε ένα ματς που διεξήχθη στο στάδιο του νησιού.

Η αναμέτρηση έγινε παρουσία αρκετού κόσμου που βρέθηκαν εκεί με σκοπό να παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον ματς και την ομάδα της ΑΕΛ φυσικά. Η ΑΕΛ είχε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο 45λεπτο και έδειξε πως είναι σε πολύ καλό επίπεδο λίγο πριν τα επίσημα ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο πολύ καλός Κουτογλίδης έβγαλε πέναλτι, αλλά και άλλες δύο σίγουρες ευκαιρίες για γκολ! Σκόρερ για την ΑΕΛ ο Κεϊτά. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ δέχθηκε τρία γκολ και η απόδοσή της δεν ήταν το ίδιο καλή. Ευχαριστούμε το SportLesvos.gr για το φωτογραφικό υλικό.

ΑΕΛ (Σάκης Αναστασιάδης): Κουτογλίδης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Καρατάσιος, Ναλμπάντης, Κυρίτσης Θ., Δερμιτζάκης, Χοτζάλι, Μακρής, Αναγνώστης, Κεϊτα. Έπαιξαν και οι: Καραλούλης, Καλούσης, Κυρίτσης Ι., Τζέκας, Παϊτέρης.

*Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του υλικού και των φωτογραφιών χωρίς γραπτή άδεια του athleticlarissa.gr